Bebeğim emmiyor ne yapacağım kızlar

  • Konbuyu başlatan zehilas
  • Başlangıç tarihi
Z

zehilas

Guest

Bebeğim emmek istemiyor kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da Bebeğim emmiyor ne yapmam gerekiyor


Selamlar kızlar benim 5 aylık bir oğlum var iki üç gündür sabahları yani gündüz zamanlarında mememi almadığını farkettim benimle kavga ediyor ama genede emmiyor aç kalacak diye korkuyorum hastalık kapacak diye çok tedirginiz eşimle birlikte ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz acaba ?


" Anne Sütünden Bebeğe Geçen alerji yapan yiyecekler "


  • Aşırı baharatlı aşırı yağlı yiyecekler tüketmeyin bu yiyeceklerden dolayı çocuklarınız sütü almayı bırakabilir, kusabilir ishal olabilir.
  • Portakal mandalina gibi c vitamini yüksek besinleri emzirirken tüketmeyin asit, bebeğinizde gaza şişkinliğe neden olabilir.
  • Gazlı yiyeceklerin tamamı kahve tüketimi ve alkollü her türlü besini tüketmeye ara verin.
  • Gazlı bir bebeğim olmasın diyor iseniz karnabahar ve brokoliden emzirirken uzak durun çok canınız çeksede yemeyin.
  • Şarküreti ürünlerini özellikle otomatik yapılmış her türlü sucuk sasam-sosis ürünlerini tüketmeyin.
  • Trans yağların tamamından olabildiğince uzak duruyorsunuz.
  • Hazır ve kurutulmuş dondurulmuş soğuk yiyecekleri asla tüketmiyorsunuz.
Bununla birlikte, yapı itibari ile endişeli bir karaktere sahip iseniz bunları da bir kenara bırakmanız gerekiyor. Bebeğiniz ile sizin aranızda bir bağ olduğunu, bebeğin her şeyi hissedeceğini unutmayın. Stres yaptığınız durumlarda sütünüzün kesileceğini ve vücutlarınızın artık süt üretiminde yetersiz kalacağını göreceksiniz.

Maltana Sıvı İçecek kullanarak ta sütlerinizi arttırabilirsiniz, ayrıca yoğurun içine ince şekilde kıyılmış dere otu koyarak sizi rahatsız etmeyecek şekilde de zeytinyağı ile taçlandırarak tüketebilirsiniz. Bu kür anne sütünü arttıracaktır. ( Maltana Migros mağazalarında satılıyor kızlar )
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Selamlar her zaman mı böyle yani iki üç gündür böyle olduğunu söylemişsiniz sürekli mi emmiyor gündüzleri peki ya geceleri durum nedir uykulu halde emmiyor mu acaba acı ya da, tadı süte geçecek bir şey mi tükettiniz ne yediğinizi gözden geçirin lütfen.
 
Z

zehilas

Guest
Aa onu hiç düşünmedim iki üç gün önce eşim tarafı doğulular çiğ köfte yapmışlar dı bende hamileliğimde sıkıntı olur diye yiyememiştim acaba acıdan dolayı olabilir mi peki ne tavsiye ediyorsunuz bana acı süte geçer mi ?
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Tabiki hayatım geçmez olur mu siz de annelik süresince dikkat etmelisiniz özellikle acı yiyeceklerden aşırı baharatlardan kaçmalısınız ki görünen siz tüm hepsini yapmışsınız bu aralar bol bol su tüketin düzelecektir bir iki güne diye düşünüyorum. Sorunuzun hemen altından tüketmemeniz gereken yiyecekleri sırası ile listeledik yararlanın ve dikkat edin lütfen. bebekler bizim geleceğimiz her şeyimiz :)
 
Son düzenleme:
Üst