Bebeğimin öpme sonucunda yüzünde kızarıklık çıktı

S

sorumvar

Member

Bebekleri öpmeyin kadınlar kulubü bebekleri öpmenin zararları hamilemiyim forum'da.​

Ya çıldırmak üzereyim bebeğim 5 aylık biliyorum tam sevilme zamanı ama kaynanam görümcem ellerine geçirdiği zaman her yerinden salya sümük öpüyorlar. Çocuğun yanaklarında kızarıklıklar çıktı sonunda. Virüs var gelmeyin de diyemiyoruz altlı üstlü oturunca mecbur geliyorlar. Şimdi ben ne yapayım ne kullanayım bu çocuğun yanağına. Başına gelen var mı böyle bir durum. Enfeksiyon mu oldu alerji mi bakteri mi nedir anlamadım? Ama bildiğim bir şey var tükürükten olduğu ve bebeklerin öpülmemesi gerektiğidir. Bebekleri öpmeyin yaaa öpmeyin.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Dediğiniz o kadar doğru ki. Bebekler bağışıklık sistemi olarak çok zayıftırlar. O yüzden oldukça hassas ve öyle yanaklarından öpmemek gerekiyor en doğrusu bu aslında. Son zamanlarda yaşadığımız korona belası bile öğretemedi mi insanlara öpmek sarılmak artık eskilerde kaldı. Hele bir bebeğe bunu yapmak bile bile onun hasta olmasına davetiye çıkarmaktır. Bebekler bağışıklıkları çok düşük aynı zamanda hastalık ağız burun çevresinden girmektedir vücuda. Enfeksiyon durumlarında bu şekilde en azından. Öpmekle bir şey olmaz demesin kimse maalesef ki bebekte ciddi sorunlara da yol açabilmektedir. Yetişkinlerde ağız florasındaki mikroplar bebeğe kolaylıkla geçebilir. Bebeği annenin bile bu kadar öpüp sarılmazken başkalarının sarılması öpmesi gerçekten sinir bozucu. Yani sonuç olarak bebekleri öpmek yasak. Bebekleri öpmenin zararlarını da size söylediğim gibi bence sizde bebeğinizi öpmeye çalışanlara söylemelisiniz.

Bebekler neden uyumaz? Bu sorunun cevabının yer aldığı konunun linkini hemen aşağıya bırakıyorum. ''Bebeğim neden uyumuyor akıl verin'' yazımızda bu konu ile alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 
Üst