Bebeğimin tekme hareketlerini ilk ne zaman hissederim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Anne karnında tekme atan bebek kadınlar kulübü anne karnında tekme nasıl hissedilir hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ben 17 haftalık hamileyim bebeğin hareketlerini ne zaman hissederim anne karnında tekme atan bebek ne zaman hissedilir tecrübeli annelere soruyorum. Ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum peki 17. haftada bebeğin tekme hareketleri hissedilir mi? İlk hamileliğim olduğu için çok heyecanlıyım arkadaşlar acaba nasıl hissedeceğim nasıl olacak çok heyecan ve merak hissediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bebeğin tekmesini hissetmek bir anne için en güzel duygu olmalı bu dünyada. İlk defa gebe olan bir kadın 20 haftaya kadar bile bebeğin hareketlerini hisse demeye bilir genelde 16 ve 22 haftalarda bebeğin hareketleri ufak ufak hissedilir. Bebekler anne karnında aslında 7 haftada hareket etmeye başlarlar ama çok Küçük oldukları için anneler bu hareketleri hisse demezler. Bebeğinizin hareketlerini artık Bu haftadan sonra ufak ufak hissedebilirsiniz eğer hissedemezsiniz 20 haftaya kadar bekleyin derim çünkü dediğim gibi ilk hamileliğiniz ise bu hareketler biraz geç hissedilebilir. Anne karnında tekme atan bebek özellikle 20 haftadan sonra artık sürekli hareket etmeye devam edecektir gebelik haftanız ilerledikçe bebeğim kemiklerin gelişmesi ve kendisinin de büyümesi ile hareketleri daha hissedildi daha belirgin olmaya devam edecektir.

Bebeğinizin hareketleri bebeğinizin sağlıklı olmasının ilk koşulu olarak kabul edebiliriz hissetmeye başladığınız andan itibaren artık bebeğinizi sürekli dinleyin hareketlerini kontrol edin peki "19 haftalık hamileyim bebeğim hareket etmiyor" konumuza da bakabilirsiniz linkten.

 
Üst