Bebelac Mama Markası Merak Ettiklerim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bebelac mama kullananlar kadınlar kulübü bebelac mama kullanan anneler hamilemiyim forum'da.​


Ya hanımlar benim bebeğim 4 aylık ama sütüm yetmediği için bebelac mama takviye ediyorum. Ama bebeğimde gaz mı yapıyor acaba sıkıntı yaşıyor sanki mamadan sonra çouğum. Beni emiyor olan kadarıyla sıkıntı yok mama verdiğimde ise bir süre sonra ıkınıp duruyor yavrum. Bebelac markasından memnun olmayan bizimle aynı sorunu yaşayan var mı? Bebelac kullananlar da aptamil kullananlar da yorum yapabilir sonrasında ise doktorumuza soracağım. Çünkü ben aptamil ilk almak istiyordum ama pahalı geldiği için almadım. Acaba pahalı daha mı iyi onu öneren var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Bebek mamaları bence anne sütüne en yakın tarzında üretildiği için hepsi hemen hemen aynı içerikli üretildiğini düşünüyorum. Herhalde aptamilin bir tık pahalı olmasının nedeni çok tercih edilmesi olabilir. İçerik olarak aynıdır bebeğinizin neden gaz problemi var bence onu doktorunuza göstermeniz doğru olacaktır. Doktorunuz önerirse yine mamayı değiştirebilirsiniz. Ben aptamil kullandım ikizlerime sürekli hiç zararını görmedim siz de içiniz öyle rahat ediyorsa alıp deneyebilirsiniz. Ama dediğim gibi doktorunuza da bir sormanızda fayda var. Bu mamalar bebeğin durumuna göre doktorun önerisine göre de şekilleniyor çünkü.

" En iyi bebek maması markaları hangileridir ? "
En iyi bebek markalarından; aptamil, bebelac, similac, hero baby, humana, hipp, goldan goat, evolvia diye sizler için sıralayalım.

Hemen gazlı bebek sahibi annelere önerilerimizin olduğu bir yazı aşağıda vermek istiyorum. Gaz sancısı olan bebeğe ne iyi gelir inceleyebilirsiniz küçük ama önemli dipnotlar yakalayabilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst