Beyaz Çay Diyeti İle Zayıflama Mümkün mü?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Beyaz çay diyeti kadınlar klubü beyaz çay ile zayıflama hamilemiyim forum'da.​

Beyaz çayı çok merak ediyorum hanımlar. Alıp kullanıp gerçekten kilo veren var mı acaba? Yeşil çay kullanmıştım bir zaman bayağı etkili olmuştu kilo vermeye bu aralar yine kilo aldım bir de beyaz çayı denemek istiyorum. Daha hızlı metabolizma çalıştırdığını duydum ama kullanmadan da bilemediğim için kullananlardan fikir almak istiyorum. Bir de aktarlarda var mıdır bu beyaz çay kuru ot şeklinde alacağız galiba değil mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Beyaz çay diyetini duydum ve çok faydasının da olduğunu duydum. Yeşil çay gibi tadı ama daha hafif daha güzel olduğu söyleniyor. Ama eğer orijinal beyaz çay almak isterseniz fiyatı biraz pahalıymış. Alacaksanız güvendiğiniz aktarınızdan satın alın derim ben. Metabolizmayı hızlandıran cildi dahi güzelleştiren yararları bulunmakta. Demleme usulü ile içiliyor. Çay yapraklarını 1 bardağa 1 çay kaşığı şekilde demleyip içebilirsiniz. Tadının çok hafif ve güzel olduğu için sürekli devam edenler varmış. Tadı böyle olunca kolay bir içimi oluyormuş. Dolaylı olarak da kilo verdiren de özelliği var. Gerçekten kilo vermek istiyorsan tabii çay içip yine yemeye devam etmek yok. Kendinize dikkat edip düzenli sağlıklı beslenerek zayıflamanız gerekiyor. Yoksa tek başına çayın bir yararı olmayacaktır.

Metabolizmanın hızlanması kilo vermede çok önemlidir. İşte metabolizmayı hızlandıran öneriler hemen aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst