Beyaz Tunik İçine Ne Giyebilirim İçimi Gösteriyor

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Beyaz tunik içine ne giyilir kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar yaa netten bir tunik aldım da giydiğimde içimi olduğu gibi gösteriyor rengi beyaz olduğu için. İade de etmedim çünkü modeline bayıldım. Ne yapsam nasıl giysem ki içimi göstermese. Gerçi kış geliyor beyaz çok tercih edilmese de ben kullanmayı çok seviyorum. Beyaz tuniğimin altına ne giymeliyim ve nelerle kombine edebileceğime dair de fikir verirseniz sevinirim hanımlar.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım beyaz tunik alırken özellikle de netten alışveriş yaparken bu tip sıkıntılar olabiliyor. Net bir şekilde kumaşın yapısını göremediğin için böyle bir durumla karşılaşmışsın ama çaresi var. Beyaz tunik altına siyah ve koyu renkler kesinlikle deneme bile. İçine kolsuz bir atlet giydiğinde sanıyorum ki yine içini gösterebilir. Ama sana tavsiyem hem kış geliyor oldukça sıcak da tutar seni boğazı olmayan kollu body seçebilirsin. İçinde hem içini göstermez hem kışın rahatça giymeye devam edebilirsin beyaz tuniğini. Şimdi gelelim kombinlemeye. Beyaz tunik altına beyaz bir pantolon tercih etme. Onun yerine her renk tercih edebilirsin modeline göre jeans bile tercih edebilirsin çok şık görünecektir. Şal ya da eşarp tercihin beyaz olmasın. Yan, pantolonunun rengine uyum sağlarsa şık görünür diye düşünüyorum. Ayakkabılarını da spor tercih etsen ve bir de spor sırt çantası harika bir kombin olmuş olur.

Bu arada bayanlar cildine çok önem verdiği için şu yazıyı da sizinle paylaşmak istedim. Cilt rengini açmak için mi uğraşıyorsunuz işte çözümü.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst