Binnaz Abla En iyici falcı hangisi kızlar

  • Konbuyu başlatan binnazabla
  • Başlangıç tarihi
B

binnazabla

Guest

Binnaz Abla fal sitesi kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Selam arkadaşlarım. Binnaz Abla sitesi üzerinden fal baktıranlar oluyor mu aranızda doğru çıkıyor mu sizler en çok hangisini beğeniyorsunuz. Siteye kayıt olacağım ama gerçek falcıların olduğu söyleniyor canlı olarak fal da bakılıyor mu. Peki baktıranlar aramızda var mı hangisine baktırayım bir de hangi fala baktırmam gerekiyor. Yorumcunu seç falını gönder diyor ama bilemedim şimdi ne diyorsunuz aranızda binnaz abladan fal baktıranlar oldu mu mrk ettim şimdi kayıt olayım mı ?
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Evet biliyorum tabiki binnaz abla sitesini. Bedava peynir sadece fare kapanında olur hayatım. Kredi ile çalışıyorlar misal 50 kredi 5 tl 500 kredi 50 tl gibi hemen aldan satın alarak baktırabiliyorsun. Aslında paralı bakılıyor. Yani ne ise halin o çıksın faaalin ama para olmadan bakmıyorlar. ben baktırmadığım için hiç kredi alımında bulunmadım. Tabiki baktıranlar var ise sana tavsiye verecekleri kişiler olacaktır diye düşünüyorum.

Üyelik tamamen ücretsiz ama kredi almadan fal baktıramıyorsun. Dediğim gibi hiç baktırmadığımdan dolayı bilemiyorum. Online şekilde canlı fal bakıyorlar kredi veriyorsun yani win win olayı kazan kazan onlar kazanıyor da senin falının sonucunda ne kazanacağını bilemiyorum. Evet biz kadınlar meraklıyız ama ne bileyim işin içinde para olunca bi uzak duruyorum hiç baktırmadım. Bakanlar yazsınlar kimi tavsiye ettiklerini bende meraklandım şimdi. Hatta kurtlandım diyebilirim :)
 
M

merakliyim

Guest
Anamm şimdi de bu mu çıkmış. Yahu hem işin içinde para var hemde ne bileyim karşılıklı olacak çevrenizde var ise böyle insanlar bence gidip baktırmak daha mantıklı değil mi ne gereği var bi anlamadım gitti. Baktıran olmuş mu var mı sonuç alan yorumları güzel denen falcılar canlıdan kime baktıralım deneyeceğim. Bir de en az kaç kredi istiyorlar yani kaç paraya baktırabiliyoruz onu merak ettim şimdi
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Sevgili meraklı, ben hiç baktırmadığım için bilemiyorum evet kredi alıyorsun ama heralde yorumcusuna göre kredi ödemesi yapılıyordur. En az kaç para ile bakılıyor onuda bilmiyorum. Hele tavsiye falcı onuda bilmiyorum hayatım :)
 
E

elifisec

Guest
Binnazabla sitesindeki en iyi için bende kadınlar kulübüne baktım efsun ve emire çok iyi diyorlar denemelisiniz fiyat bilgileri geçmediği için yazamadım ben de bilmiom
 
A

ayshee

Guest
Yok ya bu siteye ben de baktırdım da ne bileyim yaptığım araştırma da tutanlar var tutmayanlar var kişi beğenenler var beğenmeyenler var. Yahu Gayb-ı ancak Allah bilir bizdeki bu merakta acayip bişiy :))) Bi ara kredi yüklemesi yaparak baktırayım diyorum tam yorumları bi inceleyim de tarotu sevmem ben kahve falı ile başlayım diyorum. bakim nolcak yazarım buraya gelişmeleri kızlar.
 
Üst