Biogaia damla bebeğimin gazı için kullanabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Biogaia damla kullananlar kadınlar kulubü biogaia damla ne kadar hamilemiyim forum'da.​

Ya arkadaşlar bebeğim 1.5 aylık ama aşırı gazı var. Yani susturamıyoruz ne yapıyorsak olmuyor. Çocuk kıpkırmızı oluyor. Doğal şeylerle geçirmeye çalışıyoruz ama maalesef. Bunun için biogaia diye bir damla varmış kullananlar memnunmuş. Biogaia damla ne kadar nerede bulabilirim? Kullanılma oranı da yüksekmiş ama nasıl kullanılıyor doktor tavsiyesi ile mi almak gerekiyor. Bebeğe zararı olur mu? Bunun gibi sorulara cevap verirseniz sevinirim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bebeklerde ilk doğdukları aylarda gaz problemleri olması çok doğal. Aşırısı tabii ki kolik oluyor. Kolik olan bebekler gazlarını kolayca çıkaramıyorlar sıkıntı yaşıyorlar. Sürekli ağlayabiliyorlar. Biogaia damla kolik olan bebeklerde kullanıldığı gibi ishal, sindirim sistemi bozukluğu ve bağışıklık sistemi bozukluğunda da tercih edilir. İçeriğinde bulunan probiyotik güçlü bir tedavi edicidir hem yetişkinlerde hem bebeklerde ve çocuklarda. Benim de ikizlerimden birinde kolik olduğu için doktorumuz bize bitkisel içerikli nurse harveys önermişti o da çok güzeldi ama bu damla da oldukça etkili olduğu söyleniyor kullanıcılar tarafından. Tabii her ilaç için bitkisel olsun olmasın mutlaka doktor kontrolünde ve tavsiyesi ile kullanmak gerekir. Hele ki bebek olunca hasta. Damla adı üstünde damla şeklinde kullanılır. Bebeklerde kullanım için doktorunuz öneride bulunacaktır. Benim size tavsiyem vereceğiniz saatler özellikle bebeğin uyuyacağı saatler öncesi verilmesi sıkıntısız bir uyku çekmesini de sağlar. Eczanelerde bulabileceğiniz biogaia damla fiyatı ortalama 78-79tl gibi bir fiyatı bulunmakta.

Bir iki haftaya kadar etkisini gösterir ve bebeğinizde rahatlama görülür. Özellikle anneler süt verirken bazı yiyeceklerden uzak durmalı. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durulursa bebekte de gaz problemi daha az olur. ''Hangi yiyecekler gaz yapar bebeklere gaz sorunumuz var'' anneler mutlaka inceleyin.

 
Üst