Biorezonans İle Kilo Verenler Yorumlarınız?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Biorezonans nedir kadınlar klubü biorezonans yaptıran varmı kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar hanımlar yakın zamanda biorezonans tedavi diye bir şey duydum. Tam olarak bilgim yok ama zayıflama sigara bırakma gibi tedavilerde başarılı olunuyormuş. Ben de açıkçası kilo verme konusunda bunu mu denesem diye düşünüyorum. Yaptıran varsa başarılı olunuyor mu bana bilgi verebilir misiniz? Biorezonans ile kilo verenler başarılı olanlardan yardım istiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Biorezonans tedavisi ile sigara bırakma kilo verme kronik ağrılarda alerji tedavileri, stres tedavilerinde kullanılır. Kilo verme konusunda sizi zorunlu olmadan sizin uzak durmanız gereken gıdalar bulunuyor ve seans seans onlardan uzaklaşarak artık onları yemeyerek kilo vermiş oluyorsunuz. Örneğin karbonhidrat gibi öğünleri yeme etkisinden uzaklaşmış olacaksınız. Burada kullanılan yöntem elektromanyetik frekanslardır. Hiç bir yan etkisi olmayan ve kimyasal hiç bir ilaç benzeri şeyler kullanılmaz. İsterseniz deneyebilirsiniz ama benim size tavsiyem sizi kilo aldıran şeyler örneğin şeker karbonhidrat tarzı yiyecekler bunları keserseniz tamamen zaten otomatikman kilo vermiş olursunuz değil mi? Şimdi size maydonoz ile kilo verme yöntemini incelemenizi isteyeceğim.


Ayrıca hanımların en çok şikayet ettikleri göbek ve bel yağlarından kurtulma yöntemi hemen aşağıdaki linkten dilerseniz inceleyebilirsiniz.

 
Üst