Bisolnatur öksürüğü keser mi yorumlarınız nedir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bisolnatur kullananlar kadınlar kulübü bisolnatur kullananlar yorumları hamilemiyim forum'da.​


Bu sıralar öksürüğüm var. Öksür öksür bir hal oldum. Hastaneye gittim ve test yaptırdım. Çok şükür korkulacak bir şey yok ama bu öksürük beni mahvetti. Bu sıralar da reklamlar da bisolnatur ilacını görüp duruyorum. Bu ilaç nedir? Doğal mıdır? İçeriğinde ne var? Hangi yaş grupları kullanabiliyor? Umarım öksürüğüm geçmeden cevap yazarsınız. Bisolnatur kullananlar yorumlarını meark ediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Kötü bir şeyiniz yokmuş, geçmiş olsun. Ben bisolnatur ilacını çocuğumun öksürüğü için araştırmıştım. Elde ettiğim bilgileri sizler ile paylaşayım. Bunu bir yaş üstündeki çocuklar kullanabiliyor. Ayrıca yetişkinler de kullanabilir. Eczanelerde satılıyor. Öksürüğünüzü rahatlatarak tahrişin de önüne geçiyor. Balgamınızı da kolay atmanıza yardımcı oluyor. Üstünde yüzde yüz doğal olduğu yazıyor. Yanılmıyorsam içeriğinde bal, kekik ve sinir otu bulunuyor. Ayrıca paraben, glüten, koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcılar da bulunmuyormuş. Bisolnatur nasıl kullanılır bakalım şimdi dilerseniz.

''Bisolnatur nasıl kullanılır?''​


  • 1 – 6 yaş arasındaki çocuklar için sabah 1 ve akşam 1 kaşık öneriliyor. (1 kaşık 5ml)
  • 6 yaş üstü çocuklar için ise sabah 2 akşam 2 kaşık öneriliyor. (1 kaşık 5ml)
  • Yetişkinler için ise sabah 2, öğle 2 ve akşam 2 kaşık kullanımı öneriliyor. (1 kaşık 5ml)

Bu ilaç bir hafta içinde iyileşme gösteren bir ilaç. Özellikle bir hafta içerisinde iyileşmezseniz veya daha da kötü olursanız beklemeden doktora gitmeniz öneriliyor. Bunlar benim araştırarak bulduğum bilgiler. Ben aile hekimimize danışmıştım. Sizlerde mutlaka bir hekime danışın derim. Yine öksürükten girmişken konuya ''evde boğaz ağrısı nasıl geçer'' konumuza da göz atmayı unutmayın hanımlar beyler.

 
Üst