Bob saç ve dar alına kahkül olur mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Alnım dar kahkül yakışır mı kadınlar kulübü dar alına kahkül hamilemiyim forum'da.​

Kızlar saçlarım epey uzadı uzun zamandır da kestirmiyorum. Şimdi yüzüm uzun ve alnım dar sizce kahkül biraktirsam mi? Alnım dar kahkül yakışır mı? Yakışır mı bu yüz tipine ne dersiniz? Saçımı da küt model kestirmeyi düşünüyorum siz ve Bob model mi kestirsem ve Bob modele alnım da dar bu şekilde kahkül olur mu? İçimizde kuaför varsa ya da saç kestirme şekillerinden anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Vallahi bu saç modelidir saç rengidir kadınların imtihanı yemin ederim. Yok saçımı şu model kestireyim şu modele şu renk gider. Yok o renk bu modele gitmez diye uzayan giden sohbetler düşünceler. Şimdi uzun zamandan sonra uzun saçtan sonra bob model kullanmayı tercih ettin ve alnın da dar doğru anladım sanırım. Yüzü uzunlara ben çok yakıştırıyorum aslında kahkülü. Ben uzun yüzlüyümdür kestirdiğim zaman mutlaka kahlül de bırakırım. Çok seviyorum kahkül farklı bir hava kattığı kesin bayanlara. Alın genişlerde kesinlikle denenebilir kahkül harika da durur. Bob saç kestirirsen kahkülünü tam olarak alnını kapatacak şekilde değil de bence yana doğru kahkül çok da rahat ve şık bir kahkül olacağını düşünüyorum. Ama eğer alnını kapatacak şekilde bir kahkül kestirirsen çok kısa kahkül dene dicem ama yüzünü kapatır ve yüzün kaybolur gider. Bak eğer yanlara atacağın uzun kahkül denersen harika olur. Fön filan çektiğinde de yanlarda çok havalı durur.

Kestirdiğin bob saçlarına yeni bir renk de hiç fena olmaz ama dimi. Bak aşağıda linki verdim ''loreal 6.1 küllü koyu kumral ile saç boyama'' yazımızı mutlaka incele.

 
Üst