Bulaşık tableti ile halı lekeleri çıkıyor mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bulaşık tableti ile halı silme kadınlar kulubü bulaşık makinesi tableti halı silme hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar bulaşık makinesi tabletini bulaşık makinesinden başka daha farklı yerlerde kullanıldığını görüyorum. Acaba halı temizliğinde bulaşık makinesi tabletini kullanan var mı? Halıda etkili mi nasıl temizliyor merak ettim. Normalde ben halılarımı yıkamaya veririm ama çocuklarım olduğu için zaman zaman lekeler oluyor. Lekeler için bulaşık tableti işe yarıyor mu fikirlerinizi bekliyorum. Bulaşık makinesi tableti ile halı silme konusunda önerilerinizi bekliyorum.
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Evet kızlar bunu ben denemiştim geçmez asla denilen nar lekesini bile geçirmişti. Sıcak bir büyük bardağın bardak sıcak değil içine sıcak su koyuyorum kafa kalmadı bende :) Yarısına kadar sıcak su koyup bulaşık deterjanı tabletini delerek içindekilerin tamamını içine koyuyorum konsantre oluyor ve karıştırıyorum yine sıcakken lekeleri uygun bir bezle siliyorum mis gibi oluyor. Deterjanı koyduğunuz bardağın iyi yikandığından emin olun ha bir de lütfen çıplak elle uygulamayın bunları eliniz zarar görmesin.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet bulaşık makinesi tableti ile halı silen ayrıca koltuk silmede kullananlar daha birçok yerde bulaşık tableti kullanmak moda olmuş. Gerçekten işe yarıyor ki hanımlar bunu ev temizliğinde tercih ediyorlar. Halı lekelerinde demek istiyorsanız bir kova sıcak suya bir bulaşık tabletini atın iyice eritin ve sert bir bez ile lekeli yeri silin sonrasında duru su ile durulayın. Hatta kovanın içine biraz bulaşık makinesi parlatıcı da ekleyebilirsiniz. Bulaşık makinesi parlatıcısı da halı lekelerinde oldukça etkili. Hem tablet hem parlatıcı ile halı lekelerinde daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. Aslında ben de hiç denemedim hemen denemeyi düşünüyorum. Hatta önce ben daha önce denemediğim bir şeyi halılarımda ya da koltuklarda ya da kıyafetlerde denerken bir küçük parçasında deniyorum. Ona göre etkili çözüm olursa her yerde deniyorum siz de böyle yapabilirsiniz.

''Bulaşık makinesi tableti nerelerde kullanılır?''

Halı temizliğinde, koltuk temizliğinde, masa ve sandalyelerinizi silmede, beyaz çamaşırları beyazlatmak için, duvar lekelerinin temizliğinde, yanan tencere diplerinde de oldukça etkilidir.

Özellikle evde küçük çocuklar varsa koltuklar halıların lekelenmesi kaçınılmaz. İşte yararlanacağınız bir konu daha. ''Koltuktan kahve lekesini nasıl çıkarırım'' mutlaka hanımların öğrenmesi gereken püf noktaları olabilir.

 
Üst