Burun Estetiği Olanlar Sonrasında Memnun Kalmayan Var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Burun estetiği olanlar kadınlar klubü burun estetiği yaptıranlar kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar ben küçükken bir kaza sonucu burnum biraz kemiğinde tümseklik oluşmuş. Burun estetiği konusunda da hiç aklıma gelmemişti yaptırmak ama artık sanırım biraz ergenlikten ötürü güzel görünmek istemekle alakalı bir durum oluştu bende. Burun estetiği olanlar kemik yapısını düzelttirenlere sormak istiyorum ben şuan ankaradayım ve memnun kaldığınız bir doktor var mı? Ayrıca burun estetik ameliyatı olup memnun kalmayan var mı merak ediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Burun estetiği konusu iyice araştırılması gereken bir durum. Özellikle iyi ve güvenilir bir doktordan sonra istediklerinizi açıkça belirtmelisiniz ki ameliyat sonrasında olumsuz şeyler olmasın. Ameliyat sonrasında da burun tam anlamıyla 2-3 ayda belki daha uzun bir zamanda kendine gelebiliyor sanıyorum. Ameliyata narkoza bağlı şişlikler oluşabiliyor onun için tekrar bir ameliyata girmeden doktorunuzla tam anlamı ile istediklerinizi konuşun. Ankara içinde Dç. Dr. Haldun Kamburoğlu bu doktor meme büyütmede de iyi olduğunu duymuştum. Yine Op. Dr. Cevdet Murat Akagün. Ankara içinde bunları biliyorum ben.

Belli bir yaştan sonra ortaya çıkan göz kapağı sarkıklarının tedavisi konusunu alttaki linkimizden inceleyebilirsiniz. Göz kapağı estetiği nedir?

 
Üst