Çamaşır Suyu İle Gebelik Testi Mümkün mü?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Çamaşır suyu ile gebelik testi kadınlar klubü çamaşır suyu ile gebelik testi nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​

Ben Esra 28 yaşındayım 23 yaşında evlendim 4 yıldır da bebek istiyoruz. Hamile kalamadım hiç ve kalabilmek için bilimsel olmayan her yolu denedim diyebilirim:) Ya kızlar valla aklıma takıldı bu çamaşır suyu ile test yapıyorlarmıs bu ne kadar doğru? Hiç görmemiştim çamaşır suyu ile de test yapıldığını. Yani şu dönemde de gebelik testi diye bir şey varken ne diye değişik yollara başvururlar anlamam. Ama denemek de istiyorum hani:) Deneyenler var mı ve doğru sonuç alan var mı merak ettim. Çamaşır suyu ile gebelik testini kim icat etti acaba :)
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Valla ne yalan söyleyeyim güldürdün beni. Her bilimsel olmayan yolu denemek de iyiymiş. İşin şakası inşallah sende bebeğine kavuşursun. Karbonat ya da çamaşır suyu, şeker, sirke, sabun daha sayayım mı? Değişik yollarla ve bu yollar bilimsel kanıtlanırlığı kesinlikle olmayan yollar. Eskiden çok eskiden kadınlar daha gebelik testleri ve kan testi yokken bu yolları denemişler belki hamile olup doğru çıkanlar oluyordu ama bilimsel yanı olmadığı için herkeste aynı sonucu vereceğine inanmıyorum ben. Çamaşır suyu ile de hamileliğe bakanlar olmuş. Nasıl mı bakılıyor ? Çamaşır suyu içine bir miktar idrar damlatılıyor ve köpük oluşursa hamilelik var deniyor oluşmaz ise hamilelik yok. İlginç deneyebilirsiniz tabi sonuçta bedava :)

Tabii eczanelerden aldığımız güvendiğimiz idrar testleri bile yanılabiliyor. İşte konu başlığımız evde yapılan gebelik testi yanlış sonuç verir mi yazımıza da göz atabilirsiniz dilerseniz.

 
Üst