Çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar belirtileriniz neydi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar belirtileriniz kadınlar kulubü çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar ben 10 gün önce çatlatma iğnemi oldum onun öncesinde yumurta takibim yapıldı doktorum en son çatlatma iğneni ol ve gün aşırı ilişkiye gir dedi. Biz de uyguladık. Çatlatmadan sonra 7 gündür de bir gün boşluk bırakarak ilişkiye giriyoruz. Son 3 gündür bir şey yapmadık ama kasıklarımda feci bir ağrı var bu adet belirtisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi anlayamadım. Ya feci şekilde iştahım açıldı ve sürekli uyumak istiyorum. Sizler çatlatma iğnesinden sonra hamilelik belirtileriniz nelerdi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Son 10 yılda doğal yoldan gebe kalamayan o kadar kadın var ki:( Mecburen doktor kontrolü ile ilaçlarla çocuk sahibi olmaya çalıyorlar. Başarılı olanlar yıllarca başarı yakalayamayanlar. İnşallah siz de hamilesinizdir. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtlama(ovulasyon) gerçekleşir. Doktorunuz da çatlatmadan sonra size ilişki planı çizmiş gün aşırı ilişkinin nedeni ise sperm canlılığının ve kalitesinin daha iyi olması. Bir gün beklendiğinde sperm hücreleri daha kaliteli ve sağlıklı olmaktadır. Yaşadığın belirtilere aldanma yani dost acı söyler ya hani o şekilde. Bu belirtiler için hamilelik var demek çok yanlış olur. Adet gününü bekleyip o gün test yapmalısın. Hatta 1 gün geçtikten sonra yapabilirsin. Yaşanılan belirtiler çoğu zaman psikolojik olmakla birlikte yanıltıcı olabilmekte. Sen kendini dinleme çok fazla bu süreçte beklemen gereken zaman da az kalmış zaten eğer gebelik oluşmuş ise adetine muhtemelen çok az var ve birkaç gün daha bekleyip test yapman en doğrusu olacaktır.

Çatlatma iğnesi sonrası çok sorulan sorulardan biri de ''çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapılmalı?'' hemen yazımızı incelemek için aşağıda bulunan linke tıklayabilirsiniz.

 
Üst