Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Çeyizime Tost Makinesi Karar Veremiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 432" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Allah tamamına erdirsin diyelim bizde o zaman. Evlenirken ihtiyaçlar hiç bitmiyor valla hep para hep para. Paran varsa zaten her şeyin en iyisini zevkine göre alıyorsun. Tost makinesi konusunda arzum korkmaz ürünleri çok güzel dayanıklı oluyor. Pahalı mı pahalı ama uzun süre idare eder seni. Uyduruk bir şey alıp iki gün sonra bozulacağına sağlam olsun iki kuruş fazla olsun. Korkmaz ürünlerinde renk seçenekleri de çok. Beyaz kırmızı siyah pembe gri mutfağına ve diğer eşyalarına da uyum yakalayabilirsin. Ayrıca tek tek almak yerine küçük ev aletlerini bir yerden alıp indirimli filan da alabilirsin aslında. Bak Arzumun kalitesine güveniyorum hem korkmaz a göre az biraz daha uygun. Sinbo birkaç ürününü aldım ucuz ama dayanıksız olduğu kesin uzun süre dayanmıyor ürünleri. </p><p></p><p>Evlenenlere çeyizde olmazsa olmaz yazma oyası modelleri ve yapılışı yazımızı da görmek istersiniz belki. </p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/yazma-oyasi-modelleri-ve-yapilisi/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 432, member: 1"] Merhabalar Allah tamamına erdirsin diyelim bizde o zaman. Evlenirken ihtiyaçlar hiç bitmiyor valla hep para hep para. Paran varsa zaten her şeyin en iyisini zevkine göre alıyorsun. Tost makinesi konusunda arzum korkmaz ürünleri çok güzel dayanıklı oluyor. Pahalı mı pahalı ama uzun süre idare eder seni. Uyduruk bir şey alıp iki gün sonra bozulacağına sağlam olsun iki kuruş fazla olsun. Korkmaz ürünlerinde renk seçenekleri de çok. Beyaz kırmızı siyah pembe gri mutfağına ve diğer eşyalarına da uyum yakalayabilirsin. Ayrıca tek tek almak yerine küçük ev aletlerini bir yerden alıp indirimli filan da alabilirsin aslında. Bak Arzumun kalitesine güveniyorum hem korkmaz a göre az biraz daha uygun. Sinbo birkaç ürününü aldım ucuz ama dayanıksız olduğu kesin uzun süre dayanmıyor ürünleri. Evlenenlere çeyizde olmazsa olmaz yazma oyası modelleri ve yapılışı yazımızı da görmek istersiniz belki. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/yazma-oyasi-modelleri-ve-yapilisi/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
çarşambagününeikigüneklersenizhangigünoluraşağıyaküçükşekildeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Çeyizime Tost Makinesi Karar Veremiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…