Çeyizime Tost Makinesi Karar Veremiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

En iyi tost makinesi 2020 kadınlar kulübü en iyi tost makines markaları hamilemiyim forum'da.​


Arkadaşlar yaza düğünüm var ve çeyiz araştırmaları yapıyorum. Şimdi küçük ev aletlerini topluyorum. Tost makinesi tavsiyesi olan varsa alabilirim. Hem kaliteli hem kullanışlı olsun istiyorum. Öyle bir iki kullanmaya teflonları çizilmesin. Annemler sinboyu aldılar ama hiç memnun kalmadık mesela. Ben tostu çok severim büyük ihtimalle iyi bir şey olsun isterim pahalıdan ziyade kullanışlı olmalı. Her zaman tost yesem bıkmam. Hatta ızgaralı olanlarda oluyor işlevsel bir şey de düşünebilirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Allah tamamına erdirsin diyelim bizde o zaman. Evlenirken ihtiyaçlar hiç bitmiyor valla hep para hep para. Paran varsa zaten her şeyin en iyisini zevkine göre alıyorsun. Tost makinesi konusunda arzum korkmaz ürünleri çok güzel dayanıklı oluyor. Pahalı mı pahalı ama uzun süre idare eder seni. Uyduruk bir şey alıp iki gün sonra bozulacağına sağlam olsun iki kuruş fazla olsun. Korkmaz ürünlerinde renk seçenekleri de çok. Beyaz kırmızı siyah pembe gri mutfağına ve diğer eşyalarına da uyum yakalayabilirsin. Ayrıca tek tek almak yerine küçük ev aletlerini bir yerden alıp indirimli filan da alabilirsin aslında. Bak Arzumun kalitesine güveniyorum hem korkmaz a göre az biraz daha uygun. Sinbo birkaç ürününü aldım ucuz ama dayanıksız olduğu kesin uzun süre dayanmıyor ürünleri.

Evlenenlere çeyizde olmazsa olmaz yazma oyası modelleri ve yapılışı yazımızı da görmek istersiniz belki.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Bence çeyiz için tost makinası seçimi biraz saçma geldi bana iyi gelen güzel gelen ne ise bi marka alın. Çeyizlik ve evladiyelik olarak kullanılacak bir makina değil bence. Keyfiyetinize göre alın. Ama emin olun yarın çol çocuk olduktan sonra kaç kere değiştireceksiniz :D:D
 
Üst