Cilt güzelliği için sülük nasıl bir tedavi yöntemi

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yüze sülük yaptıranlar kadınlar kulubü yüze sülük tedavisi faydaları hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar yüzüm çok kötü de cilde çok iyi geldiğini duydum sülüğün. Sizce yüze sülük nasıl yapılır faydaları var mıdır? Yüze sülük yaptıranlar varsa ben de merak ettiğim şeyler var. Yüze sülük tedavisi ne için yapılıyor? Acaba iğrenilecek bir şey mi bunu düşünüyorum hep. Yani çok yararlı olabilir ama o sülüğe nasıl dokunabilirim bilemiyorum. Yüze sülük yaptıranlar lütfen yorum yapın.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hacamat sülük Peygamber efendimizin zamanından gelen tedavi yöntemleri ama bu son yıllarda da oldukça revaçta. Ben de son 1 yılda bir kez hacamatımı yaptırdım. Açıkçası toksinlerden arınıyorsunuz. Vücudunuzun kan akışı hızlandığı için daha dinç oluyorsunuz. Yorgunluk takatsizlik varsa hacamat birebir. Hatta hacamat yaptırmak sünnet. Kan yolundan şifa bulma yoludur. Yine sülük de aynı şekilde daha henüz yaptırmak nasip olmadı ama denemek istiyorum. Sülükler de aynı şekilde konulan alanın kanını temizlediği o kısmı arındırdığı için şifa dolu bir yöntem. Belki yüzünüz için tiksinebilirsiniz ama yüzünüz için de hem arındırıcı hem gözeneklere faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Özellikle yüze sülük tedavisinde kırışıklık lekeler cilt kuruluğu sivilce sorunlarına iyi geldiği söyleniyor. Yüzünüzdeki kan dolaşımını artırır ve dolayısı ile yüzünüze kan can gelir diyorlar ya işte yüze sülük yaptırmak o kadar faydalı.

Peki yüze hacamat yaptırmak faydalı mı? ''Yüzüme hacamat yaptırmak sizce iyi fikir olabilir mi?'' misafirimizin biri bu şekilde bir soru sormuştu. Yüze hacamat yaptırmakla ilgili önemli detaylara linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 
Üst