Clinoper krem sivilceler üzerinde etkili bir krem mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Clinoper krem kullananlar kadınlar kulübü clinoper krem ne işe yarar hamilemiyim forum'da.​

Merhaba clinoper krem hakkında bilgisi olan var mı? Ya eczanede sordum buna çok iyi dediler ama almadım kremi. Sizce sivilce durumlarında nasıl bir krem. Clinoper krem kullananlar varsa sivilce için ne derece iyi acaba? Sivilceler sadece yüzümde de değil sırtımda da çok sivilce çıkıyor yaa?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Sivilceler için özellikle iltihaplı sivilcelerde de olağanüstü çözümler sunan jel formunda bir krem. Sivilceli ciltlerde sivilceleri yok etmek engellemek için harika bir ilaçtır. Clinoper krem sayesinde yüzünüz daha ferah görünür. Yine de doktor tavsiyeli kullanırsanız daha iyi olacaktır ama düzenli kullanıldığında aknelere veda edebilirsiniz. Cildinizde yer alan gözenekleri de temizler bakterilere yer vermez. Kullanmaya başladıktan sonra birkaç hafta ya da bir iki ayı bulur tedavi süreci.

Yüzünüzü temizlemek için özellikle önemli bir yazı paylaşmak istiyorum sizinle. Önemli ve ilginizi çekeceğini düşündüğüm için aşağıda linkte konumuzu inceleyebilirsiniz. "Yüzümü temizlemek için doğal çözümler arıyorum" konumuz linkte.

 
Üst