Çok kötü ama maalesef eşimi aldattım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Eşimi aldatıyorum kadınlar kulubü eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar yaa bana dert ortağı olun lütfen. Ben 32 yaşındayım evliyken bir adamı sevdim içim kabul etmese de kalbime dinletemedim. Demek evliyken de birini sevebiliyorsun yani. Ama eşim hala bilmiyor ayrıca eşimi aldattım resmen ve vicdan azabı çekiyorum. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım. Diğer adamı da çok seviyorum eşime de çok acıyorum üzülüyorum 1 tane çocuğumuz var 7 yaşında. Boşanmak istesem eşim belki boşanır ama çocuğa üzülüyorum. Diğer adam da beni bırakmıyor ne yağacağım ben?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Şimdi yaptığınızın yanlış olduğunun siz de farkındasınız sanıyorum. Vicdan azabı çekmenizden onu anlıyorum ben. Ama yaptığınız gerçekten yanlış eşinize bu kadar üzülüyorsunuz neden madem onu bu şekilde bir durumda bıraktınız. Peki ya çocuğunuz ileride duyulursa eşiniz boşanırsa siz adamla gidip birlikte olsanız eşiniz çocuğu size vermez ise çocuk sizin hakkınızda ne düşünecek. Madem üzülüyorsunuz eşinize de yakıştıramıyorsunuz aldatmayı o zaman bu yanlıştan hemen dönmenizi tavsiye ederim. Duyulmadan bence güzellikle anlaşın ayrılın diğer kişiden. Bırakmaz diyorsanız o zaman neler olacak hiç düşünmek bile istemiyorum. Birisi katil mi olsun neden böyle bir duruma sokuyorsunuz kendinizi ve ailenizi. Madem aldatacaktınız temizce ayrılsaydınız ve sonra birini bulsaydınız. Ya da madem yapamıyorum diyorsunuz bu şekilde olmaz eşinizden boşanın diğeri ile ne yapıyorsanız yapın. Hem çocuğunuza yazık hem eşinize. Kimse böyle bir durumu hak etmiyor.

Eşimi aldatıyorum vicdanım rahat değil demek kendinizi bir nebze temize çıkarmak aklamak çabasıdır. Kesinlikle böyle yürümez arkadaşım gerekeni düşünüp yapacaksınız. İki taraflı bu şekilde olmaz. Ne kadar büyük sorunlar var ki işte eşler arasında oluşan problemler maalesef gerek ilgisizlik gerek maddi problemlerden dolayı artmış durumda. ''Eşim boşanmak istiyor çok çıkmazdayım yardım'' yazımızdan arkadaşa fikir verebilirsiniz.

 
S

Stt2

Guest
Abla evlenmeseydin o zaman kaşarlığın ne lüzumu var
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
M

mahmut

Guest
senin gibi kahpe kadınlar yüzünden en namuslu temiz kızlara bile güvenilmiyor nefsine hakim olamadınmı yazık bide çocugun var ömür boyu nasıl bakıcan yüzlerine
 
Üst