Eşim Boşanmak İstiyor Çok Çıkmazsayım Yardım....

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Eşim boşanmak istiyor kadınlar klubü eşim boşanmak istiyor nasıl davranmalıyım hamilemiyim forum'da.​

Kızlar çok kötüyüm yaa eşimle uzun süredir küçük kavgalarımız oluyor bu yakın zamanda büyümeye başladı ve birkaç kez ağzından boşanmak istiyorum çıktı. 3 yıllık evliyiz 2 yaşında kızım var ben çalışmıyorum bırakırsa beni ben nereye giderim çocuğumla. Boşanmak bu kadar kolay mı? Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Psikolojimi alt üst etti bu adam benim. Acaba biri mi var diye aklımı kurcalayan sorular da yok değil. Ailemin dağılmasını istemiyorum ne yapabilirim ben yaa anlayın beni lütfen ne olur..:cry::cry:
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle çok üzgünüm böyle bir durum yaşadığınızdan ötürü. Hiç bir kadın bunu hak etmiyor. Ne aldatılmayı ne incitilmeyi. Alın karşınıza sakin bir zamanda oturun ve güzel güzel konuşun. Nedir şikayeti rahatsızlığı ona sorun. Sakin iken mutlaka sizinle konuşacaktır. Erkekler ilgi alakayı çok ister acaba ilgiyi üzerinden çektiniz mi? Özellikle geldiğinde kapıyı güler yüzle açıyor musunuz? İsteklerine karşılık veriyor musunuz? Eğer kadın bu şekilde görevlerini yerine getirir ise erkekler de memnun kalır. Ama eğer pis zihniyetli ise ve başka bir kadın varsa da yapacak bir şey yok hiç bir kadın aldatılmayı kaldıramaz ve hak etmez. Eğer böyle bir durum var ise kesinlikle sinene de çekme. Karşılıklı güzel konuşmayı beceremiyorsanız evlilik danışmanını önerebilirim. Evliliklerde herkes kendi görevi ve sorumluluğunu bilse her şey güllük gülistanlık olur zaten. Ve işte sadakat diye bir şey var hani bu da hem erkek hem kadın için önemli çok önemli bir görevdir. Umarım her şey yoluna girer gelişmelerden haberdar edin bizi.

Kaynanasından nefret edenler soru cevap yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Evliliklerin bitmesinde bir neden de bazen maalesef kayınvalideler oluyor.

 
Üst