Curcumin Kullanarak Zayıflayabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Curcumin kullananlar yorumları kadınlar kulubü curcumin 500 hamilemiyim forum'da.​

Kilo veremeyen biri olarak curcumini de çok duydum ve kullansam acaba fayda eder mi diye düşünmeden edemedim. Denemek istiyorum ama bir zararı var mı yararı var mı curcumin deneyenler varsa bana önerebilir mi? Zayıflamaya bayağı etkisi varmış hatta yemeklerden önce yenilince bayağı iştahtan kesiyormuş. Ya internette filan gördüm kadınlar bununla öncesi sonrası fotolar paylaşmışlar vallahi özendim kızlar yaa. Ben de aynı olur muyum acaba öncesi sonrası yapmak ve eski kıyafetlerimin içine girmek istiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ben zayıflamak için şahsen bu tip ilaç ya da bitkisel bile olsa hiç kullanma taraftarı olmuyorum. İşe yaramadığı gibi sağlığınızı da bozabilir. Curcumin kullanıp zayıfladım diyenler de reklam amaçlı böyle bir şey yaptıklarını ya da kullanıp gerçekten faydasını görenlerin de bence geçici faydasını gördüklerini düşünüyorum. Curcumin içeriğinde zerdeçal olduğu söyleniyor. Zerdeçalın kilo vermeye etkisi olduğu doğru evet ama böyle ilaç kullanmak yerine bence kendiniz evde deneyebilirsiniz. Biraz yediklerinize dikkat edip yemeklerden önce yoğurt ile zerdeçal tüketebilirsiniz. Bu curcumin de yoğurt ile tüketilmesini öngörüyorlar. Yoğurt tok tuttuğu için yemeklerden önce yediğinizde akşam yemeğinde çok yemenizi engelliyor.

En güzel zayıflama yöntemi egzersiz ve sağlıklı yerinde beslenmek. İşte bir zayıflamaya yardımcı şey daha aşağıda yazımızda. Maydanoz ile kilo vermek mümkün mü?

 
Üst