D vitamini ile zayıflayan duydunuz mu daha önce?

S

sorumvar

Member

D vitamini ile zayıflayanlar kadınlar kulubü d vitamini zayıflama hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar kilo vermek istiyorum biraz da değerlerime bakıldı d vitamini düşük buldu doktor. Bana d vitamini takviyesi verdi ayrıca güneş almamı da söyledi bolca. Kilo vermem için d vitamini gereklidir dedi ben bunu anlamadım. D vitamini ile zayıflamak mümkün mü? Nasıl olacak bu iş? D vitamini ile zayıflayanlar var mı acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet d vitamini ile dolaylı olarak zayıflamak mümkün. Size şöyle izah etmem gerekirse. D vitamini eksik insanlarda yorgunluk uykudan zor uyanma özellikle ve özellikle kilo almaya meyilli oluyorlar. D vitamini düzeyi yeterli olan insanlar daha hızlı kilo verebiliyor yağ yakabiliyorlar. D vitamini gerekliliği çok önemli özellikle insanlarda eksikliği en çok olan vitaminlerden biri d vitamini omega 3 bunlar yeterli olmadığı zaman hem vücut hantal kalır hem kilo almaya meyilli olursunuz. Size tavsiyem öncelikle bir hastanede d vitamini değerine bir baktırın. Doktor sonrasında gerekli şeyleri söyleyecektir. D vitamininiz yeterli ise diyetisyene gidip size özel bir diyet programı hazırlatmak uygun olacaktır.

Bu zayıflama iğneleri belki duydunuz ben her ne kadar önermesem de bir misafirimiz sormuştu bu soruyu dilerseniz siz de inceleyebilirsiniz. ''Zayıflamak iğneleri sizce kilo verdiriyor mu'' yazımız hemen aşağıda linkte.

 
Üst