Dermo epila krem gerçekten etkili mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Dermo epila krem kullananlar kadınlar kulubü dermo epila krem yorumları hamilemiyim forum'da.​


Kızlar bacaklarımdaki tüylerden tamamiyle kurtulmak için dermo epila diye bir krem markası duydum çok etkili olduğunu da duydum. Bu tüylerimi azaltma konusunda etkilli olur mu acaba? Ya alıp kullanıcam ama işe yaramazsa diye bu sefer parama yazık olur. Kullananlar varsa yorum yapabilir mi? Tüy dökücü krem olarak dermo epila hakkında yorumlarınızı merak ediyorum kızlar. İnanın geçici tüy dökücü kremler ve ağdalardan bıktım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İstenmeyen tüylere kesin çözüm olabilen bir krem henüz yok sanıyorum. Tamam tüyleri dökebilirler ama azaldığını hiç duymadım. Dermo epila için de yapılan yorumlar bu yönde. Tüyleri dökmek için kullanılabilir ama tüyleri tamamen yok etmek için lazer işlemi daha kesin bir çözüm diye düşünüyorum. Dermo epila için düzenli ve uzun süreli kullanımda tüy köklerine etki edip azalttığı tüyleri inceleştirip yok ettiği yazıyor ama ben hala inanamıyorum. Verdiğiniz paranın üzerine bir sürahi su içebilirsiniz. Bence en etkili yöntem lazer. Gidip temiz temiz lazerinizi yaptırın ve tamamen tüylerden kurtulun. Kremlerle uğraşmak hem çözümsüz hem zaman kaybı. Eğer o kadar zaman kaybı yaşayacaksan zaten lazere git ve en azından tüylerin tamamen biteceğini bile bile yaptırmış oluyorsunuz.

Yüzünüzdeki kıllar için de lazer epilasyon kalıcı ve kesin çözüm olabilir ama hala evde bazı yöntemler kullanan var. Bunlardan biri de iple kıl almak. ''İple tüy bıyık nasıl alınır'' merak edenler yazımıza ulaşmak için linke girebilirler.

 
Üst