Dermonzer kremli yüzümdeki lekeleri mi kaybedebilir miyim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Dermonzer krem fiyatı kadınlar kulübü dermonzer kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Kızlar bu sivilce lekelerinden nasıl kurtulacağım bana bir fikir verin ya. Yakında evleneceğim bu lekelerim geçmiyor fondötenle kapatmaya çalışıyorum ama yıkayınca yine yüzümdeki lekeler ortaya çıkıyor maalesef. İnternette gördüğün bir kremi size danışmak istiyorum kullanmada biraz tereddüt yaşadım. Dermonzer krem nasıl bir krem kullananlar varsa fikirlerinizi bekliyorum dermonzer gerçekten leke gideriyor mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ciltteki lekeleri gidermek için bazı doğal yöntemler var aslında özellikle Suna dumankaya'nın birçok tarifi var. Dermonzer krem hakkında da şu şekilde bilgiler aktarabilirim size yorumlara baktığımızda ürünün doğal kimyasal içerikli olmayan bir krem olduğunu görüyoruz doğal kaynaklı olması yan etkilerinde olmayacağını göstermektedir. Bu krem doğal olmasının yanında bebeksi bir cilde sahip olmanızı sağlar. Dermonzer krem doğal ve içeriğinde omega 3 zeytinyağı elma bal çörekotu gebe bitki özleri yer alır. Dermonzer kremden mucizevi leke geçirici krem olarak bahsedilmektedir ama bence yine de kullanmadan önce dermatoloğa danışmanız da fayda var. Dermonzer krem fiyatı internette 34,90 lira görünüyor. Dilerseniz trendyol'un sitesinden ne alabilirsiniz bu kremi. Yalnız krem trendyol'da 45 lira görünüyor.

Arkadaşım bir de aşağıda verdiğim konuyu da incelemeni tavsiye ediyorum. Cilt lekelerinden muzdarip sen eğer "sivilce izlerim lazer ile tamamen kaybolur mu" konumuza da bir bakmanı öneririm.

 
Üst