Dişim çok ağrıyor kolonya iyi gelir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Diş ağrısına kolonya kadınlar kulübü diş ağrısına kolonya hamilemiyim forum'da.​


Acil cevap lütfen. Sağ arka dişim bir anda sızlamaya başladı. Böyle bir ağrı daha önce hissetmemiştim. Hatta o kadar ağrıyor ki, uyuyamıyorum bile. Baştan suçun benim olduğunu söyleyeyim. Hiç bir gün fırçalamazsam olacağı bu. Yalnız şuan ağrıyan dişime acil çözüm bulmalıyım. Şimdi İnternete baktım ve karşıma kolonya basma gibi bir şey çıktı. Bu ne derece doğru? Gerçekten ağrımı geçirir mi ve sağlığıma bir zararı olur mu? Deminde belirttiğim gibi acil cevap lütfen. Yani diş ağrısına kolonya iyi gelir mi palavra gibi geldi de bana biraz.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhablar.
Acil şifalar diliyorum. Diş ağrısı gerçekten de çok kötü. Bir de gündüz vakti değil de gece başlıyor. Gece vakti de halden hale giriyoruz. Bu lafı fazla döndürmeden sorunuzun cevabına gelelim. Dişe kolonya, alkol veya asprin basmak doğru değil. Bunlar kulaktan dolma bilgiler. Çünkü diş rahatsızlığınızın bir çok nedeni olabilir. En doğru teşhis ve tedavi yöntemini de diş hekimi gerçekleştirecektir. Aksi taktirde alkol veya kolonya gibi ürünler diş etinize ve ağız dokunuza zarar verecektir. İyileştireyim derken daha da kötü hale getirebilirsiniz. Eğer dayanılmaz bir durumdaysanız acil hastaneye giderek sabaha kadar geçici çözüm ile ağrınızı hafifletebilirsiniz. Sabah olunca da diş hastanesine giderek kalıcı çözüm bulabilirsiniz. Ayrıca hafif düzeyde ağrınız var ise diş fırçalayabilir, sirkeli su ile gargara yapabilir, karanfil yağı var ise bunu da kullanabilirsiniz. Yani diş ağrısına kolonya iyi gelmez sakın bu tür saçma şeylere inanmayın.

''Diş ağrısına ne iyi gelir?''​

  • Sirke ile tuzu karıştırıp gargara yapmak
  • Karanfil ya da karanfil yağını dişe bir pamuk yardımı ile basmak
  • Zerdeçalı su ile kıvamlı hale getirip ağrılı dişin üzerine bastırın
  • Sarımsak soyup dişin üzerine bastırın ağrıyı hafifletecektir.
Bazen doğru sandığımız yanlışlar vardır hani. Çoğumuz doğru diş fırçalama nasıl belki de bilmiyoruz. Küçük büyük hepimizin aslında bu alışkanlığı kazanıp doğru bir diş fırçalama işe dişlerimize daha uzun yıllar bakabiliriz. ''Diş nasıl fırçalanmalı'' yazımızdan doğru diş fırçalama nasıl olur inceleyebilirsiniz.

 
Üst