Diyet listeme tavuk suyu çorba eklesem kalorisi çok mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tavuk suyu çorba kalori kadınlar kulubü tavuk suyu kalorisi hamilemiyim forum'da.​

Ben 1 ay önce diyetisyene gittim. Kilolarımdan kurtulmak için. Diyet listemde tavuk çorbası yok sanırım kalori miktarı fazla diye konulmadı. Ben de aşırı seviyorum yaa. Tavuk çorbasını eklesem bir şeyi çıkarsam onun değerinde olur mu acaba? Tavuk suyu çorbası kalorisi nedir? Kremalı filan değil şehriyeli tavuk parçalı tavuk suyuna çorbayı çok seviyorum haftada 2 kez yapar yerim normalde ama diyet listemde yok. Haşlama ızgara şeyler.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ciddi bir diyete başladıysanız hem de doktor kontrolünde bence doktorunuzdan habersiz bir şey yapmayın derim ben. Tavuk suyu çorbasını nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama içine konulan un bile yüksek karbonhidrat değeri taşıyor ayrıca şehriyeleri. Ayrıca tavuk suyunda fazla yağ da vardır. Böylece tavuk suyu çorba diyet çorbası olamayacak kadar yağlı ve kalorili olacaktır. Yalnız belki içeriğinde bulunan un ve şehriyeler çıkarılırsa daha hafif diyet çorbası olabilir. Besleyicidir aslında sadece diyetisyeninize sormanız gerekir diye düşünüyorum. Örneğin; 1 kepçeye değer gelen bir kase çorbada 117 kalori bulunuyor. Bana kalırsa doktorunuza sorun belki size az miktar tavuk suyu çorba eklenebilir diyet listesine.

Diyet yapmak isteyenler hızlı kilo vermek için diyet aşağıda size linkini veriyorum. ''En hızlı kilo verdiren diyet acil kilo vermem lazım'' konu sizi ilgilendiriyorsa linkten konuya bakabilirsiniz.

 
Üst