Merhabalar
Ciddi bir diyete başladıysanız hem de doktor kontrolünde bence doktorunuzdan habersiz bir şey yapmayın derim ben. Tavuk suyu çorbasını nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama içine konulan un bile yüksek karbonhidrat değeri taşıyor ayrıca şehriyeleri. Ayrıca tavuk suyunda fazla yağ da vardır. Böylece
tavuk suyu çorba diyet çorbası olamayacak kadar yağlı ve kalorili olacaktır. Yalnız belki içeriğinde bulunan un ve şehriyeler çıkarılırsa daha hafif diyet çorbası olabilir. Besleyicidir aslında sadece diyetisyeninize sormanız gerekir diye düşünüyorum. Örneğin; 1 kepçeye değer gelen bir kase çorbada 117 kalori bulunuyor. Bana kalırsa doktorunuza sorun belki size az miktar tavuk suyu çorba eklenebilir diyet listesine.
Diyet yapmak isteyenler hızlı kilo vermek için diyet aşağıda size linkini veriyorum.
''En hızlı kilo verdiren diyet acil kilo vermem lazım'' konu sizi ilgilendiriyorsa linkten konuya bakabilirsiniz.
En hızlı kilo verdiren diyet kadınlar klubü en hızlı kilo verdiren diyet hangisi kadınlar klubü hamilemiyim forum'da. Kızlar ne olur bana yardım edin. Önümüz kış bahara da düğünüm var ve fazla kilolarım var kurtulmak istiyorum. Ne kadar hızlı verebilirsem o kadar iyi. Düğünümde istediğim...
www.hamilemiyim.org