Dizlerimin ağrısına doğal çözümler arıyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Diz ağrısına ne iyi gelir kadınlar kulübü diz ağrısı neden olur hamilemiyim forum'da.​


Soğuk günler ile birlikte dizlerimin ağrısı da artmaya başladı. Yaş ilerledikçe problemeler de çıkmaya başladı. Yalnız bu diz ağrılarından oldukça muzdaribim. Her hava soğuduğunda ağrı yapıyor. Romatizma herhalde. Böyle durumlar da sizlerin çözüm önerileri nelerdir? Merak ediyorum. Acaba farklı ve etkili tedavi yöntemi var mıdır? Siz ağrısına ne iyi gelir yorum ve cevaplarınızı bekliyorum. Diz ağrısına ne iyi gelir? Diz ağrısına ne iyi gelir doğal yöntemler var mıdır?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Geçmiş olsun. Yaşınızı tam bilmiyorum ama özellikle kadınlarda belli bir yaştan sonra kemik erimesi ile birlikte kas ve eklem ağrıları artmaya başlıyor. Bu açıdan kendinize mukayyet olmaya ve zorlamamaya özen gösterin. Kalsiyum alımınızı da önemseyin. Şimdi gelelim diz ağrılarına. Aslında diz ağrıları her yaştan insanın sıkıntıları arasında yer alabilir. Kıkırdak zedelenmesi veya yırtılması olabileceği gibi, bağ kopması da ağrı nedenleri arasında yer alabilir. Bunun dışında romatizma gibi rahatsızlıklar da ağrıya sebebiyet verebiliyor. Ayrıca aşırı kilolu olmak da dizleri fazlaca zorlamakta. Öncelikle bunun teşhisinin iyi konması gerekiyor. Ardından ilaç ve iğne tedavileri olabiliyor. İyileşmenin daha iyi olması için de fizik tedavi alanından faydalanılabiliyor. Bunun dışında evde uygulanabilecek bazı ağrı kesici yöntemler bulunuyor. Bunlar;

''Diz ağrılarına doğal çözümler''​


  • Bamya tohumu çayı,
  • Zerdeçal yağı,
  • Çınar ağacı yaprağı çayı,
  • Zencefil yağı

Ağrıların azalmasında etkili olduğu bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Bitkisel ve doğal tedavi yöntemleri tabi ki de kullanabilirsiniz ama sizlere önerim ilk önce ağrınızın nedenini belirleyebilmeniz ve doğru tedavi yöntemini uygulayabilmeniz için doktora başvurmanızdır.

Ayrıca size şimdi linkini paylaşacağım yazımızı da incelemenizi öneriyorum arkadaşlar. Diz ağrıları çoğu zaman geçici olabilir ama önemli bir sorunun habercisi de olabilir hafife almayın lütfen. ''Diz ağrısı nedenleri ve tedavisi'' linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst