Dudaklarım çok ince dudak dolgusu fiyatları nedir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Dudak dolgusu fiyatları 2020 kadınlar kulubü dudak dolgusu yaptıranlar hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar üst ve alt dudağım çok ince evde doğal ne varsa denedim olmuyor. En son urfa isotu bile sürdüm dudaklarıma acıdan geberdim. Ya ne olur kalıcı kesin bir şeyler yaptırmak istiyorum dudaklarıma. Alt dudak neyse de üst dudağım hiç yok gibi bir şey. Dudak dolgusu fiyatları konusunda ve bunu yaptıranlar varsa bilgi almak istiyorum lütfen. Dudaklarım en azından 5 yıl dolgun kalsın kalıcı olsun yani öyle 6 ayda 1 yılda bitmesin dolgunluğu.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Dudak dolgunlaştırmak için birçok yöntem mevcut. Biri enjeksiyon ile dudağa enjekte edilen zararsız maddeler ile dolgunlaştırma. Bu durumda acı olur mu derseniz olur dudaklara enjekte edilecek çünkü direkt. Bunun için acıya karşı lokal anestezi kremleri ile acının dozu en aza indirilebilir. Bir diğer yöntem dolgu ile dudak dolgunlaştırma burada da kendi yağınızın alınıp belli yerlere kesik atılarak yağların buralara dolgu yapılması işlemidir. Burada da geçici bir yöntem söz konusu. Bu yöntemler en fazla 6 ay etkisini gösterecektir ama bu yöntemler en fazla tercih edilen yöntemlermiş çünkü kadınlar dudaklarının şeklinden o uyuşukluk geçtikten sonra memnun kalmayabiliyorlarmış. O yüzden geçici yöntemler daha fazla tercih ediliyormuş. Dudak dolgunlaştırma fiyatına gelince 2020 güncel fiyatlar tercih ettiğiniz yöntem ve merkezinize göre değişkenlik gösterebildiği gibi bu fiyatlar 1000- 5000tl arasında değişmektedir. Yaptığınız o urfa isotu dudağa sürmek de iyi cesaret yani tebrik ediyorum sizi ama bunlar acıdan başka bir şey değil hem de geçici akşama kalmaz belki de şişliği. Bir de o dudağınızı dolgunlaştırmamış bence şişirmiş olmalı.

Dudak dolgunlaştırıcı serum kullananlar yazımızda da ilginizi çeken bir şey olacağını düşünerek aşağı link bırakıyorum. ''Acvit dudak serumu nedir?'' yazımızı inceleyebilirsiniz. Bu dudak dolgunlaştırma işlemi yaparken mutlaka tercih ettiğiniz merkez de önemli bu işlemi uygulayanın tecrübesi eğitimini sorgulayın sonuçta paranızı veriyorsunuz.

 
Üst