Elektrikli süt pompası alacağım önerileriniz nelerdir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Elektrikli süt pompası kullananlar kadınlar kulübü elektrikli süt pompası fiyatları hamilemiyim forum'da.​

Selam hanımlar ben daha yeni doğum yaptım süt veremiyorum maalesef göğüs uçlarım da yara oldu. Süt sağma makinesi alsam faydası olur mu? Bebeğim emmeye çalışırken çok acı cekiyorum elektrikli süt pompası sizce acı verir mi? Bu şekilde sagip bebegime versem nasıl olur? Ve hangi elektrikli süt pompası önerisinde bulunursunuz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Elektrikli süt pompası tercihinden önce göğüs uçlarının tedavisini yapmalısınız. Bu tür göğüs ucu yaralarının en iyi ilacı kendi sütünüzdur. Ama geçmez ise tabi doktora danışmanızda fayda var. Elektrikli süt pompası modellerine gelince önce tekli ya da çiftli seçenekleri tercih edebilirsiniz. Çiftli elektrikli süt pompaları iki göğüsten aynı anda süt sağma yapabilirsiniz. Tekli bildiğiniz gibi zaten ama seçeceğiniz marka da önemli araştırma yapmadan yorumları okumadan almayın bence. Yani elektrikli süt pompasina ileride de ihtiyacınız olabilir yalnız göğüs yaraniz var diye göğüs pompası çözüm olmayabilir. Basit bir şekilde kremlerle göğüs ucundaki yaralardan kurtulabilirsiniz. Özellikle lansinoh markası iyi diyorlar bir de Philips biraz tuzludur ama güzel iş görür.

Aşağıda bir link bırakıyorum sizin için. Özellikle lansinoh markası çok önerildiği için bu konuya bir göz atmanızı tavsiye ederiz. "Lansinoh sağma makinası kullanışlı mi" konudan lansinoh markası nasıl en azından fikir edinebilirsiniz.

 
Üst