En Hızlı Kilo Verdiren Diyet Acil Kilo Vermem Lazım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

En hızlı kilo verdiren diyet kadınlar klubü en hızlı kilo verdiren diyet hangisi kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ne olur bana yardım edin. Önümüz kış bahara da düğünüm var ve fazla kilolarım var kurtulmak istiyorum. Ne kadar hızlı verebilirsem o kadar iyi. Düğünümde istediğim gelinlik modelinin içinde süzüm süzüm süzülmek istiyorum. Her genç kızın hayalidir ya hani. En hızlı kilo verdiren diyet bilen ve uygulayan varsa benimle paylaşmanızı istiyorum. Martta olacak düğünüm için en az 10 kg vermem lazım lütfen önerilerinizi bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle daha düğününüz olmadan mutluluklar diliyorum ben size. Hızlı kilo vermek için öncelikle şekeri yağı kesip ekmek her öğün 1 dilim buğday ya da çavdar ekmeği yemeniz meyve sebze ağırlıklı beslenmeniz ve her gün düzenli en az 1 saat yürüyüş yapmanız ve tabii unutmadan en az günde 2 litre su içerek hızlı kilo verebilirsiniz. Vermeniz gereken fazla bir ağırlık olmadığı için bunları yaparak 4 ay var yaklaşık önünüzde ve kolaylıkla 10 kilo verebilirsiniz. Örneğin öğünlerinizde tavuk balık ya da et yemeklerini yağlı pişirmek yerine fırında ya da ızgarada yapmalısınız. Ekmek kesinlikle 1 dilim ötesine geçmeyin. Kahvaltınızı mutlaka yapın. Örneğin gidin yürüyüşünüzü yapın gelip bir adet haşlanmış yumurta yeşillik bol miktarda. Yağsız peynir şekersiz çay çok tuzlu olmamak şartı ile dilediğiniz kadar zeytin ile kahvaltı öğününü atlamamalısınız. İştah kesen yiyecekler konusu ilginizi çekecektir o yüzden hemen aşağıya linkini bırakıyorum.


Yine kadınların korkulu rüyası bel ve göbek yağlanmasından kurtulmak için neler yapılabilir adlı yazımıza da göz atabilirsin canım dikkatini çekecektir.

 
Üst