Endol Hap Kullananlar Bana Bir Bakabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Endol hap kullananlar kadınlar kulübü endol hap ne işe yarar hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar şuan 20 haftalık gebeyim ağrılarımdan dolayı doktorum bana endol hap verdi ama şuan hiç kullanamadım çünkü kötü yorumlar okudum. Bilgisi olan var mı acaba? Özellikle hamilelerde kullanılmaması gerekiyor diyor ve ayrıca bebeğe de zararı olabiliyormuş. Kullanmak istemedim açıkçası ağrılarıma katlanırım inanın içinden içmek istemedim. Doktoruma yeniden sorayım mı başka bir ilaç versin uygun olan.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ben de endol hap hakkında oldukça olumsuz yorum duydum. Daha kullanmadıysanız doktorunuza bir daha sorun bence çünkü hamilesiniz bebeğinizin sağlığı çok önemli. Endol hap içeriği gereği bakımdan ağrı kesici ama hamilelikte kullanılıp kullanılmadığı konusunda doktorunuza bir daha sormanızda fayda var. Yani şunu da düşünmek istiyorum doktorunuz da hamileyseniz bunu bile bile zararlı bir ilaç vermez muhakkak bir açıklaması olmalı. Siz doktorunuza yeniden sorun ve açıkça neden verdiğini ve hamilelerde kullanılamaz filan olduğunu da bir sorun.

Hamilelikte anne adaylarının yaşadığı en çok sorulan sorulardan hamilelikte yaşanan demir eksikliği hakkında bilinmesi gerekenler yazımızda.

 
Üst