Epidural doğum sonrası yaşadığım bu baş ağrısı ne zaman geçecek?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Epidural sonrası baş ağrısı kadınlar kulübü epidural doğum sonrası yan etkiler hamile miyim forum'da.​

Arkadaşlar ben doğum yapalı 1 ay oldu ama baş ağrısından ne bebeğim ile ilgili ne biliyorum ne de ilaç alabiliyorum maalesef çok kötü durumdayım epidural doğum sonrası baş ağrısı yaşayanlar varmı benim gibi. Bu baş ağrısı gerçekten beni öldürecek epidural sonrası baş ağrısı ne zaman geçer epidural doğum yapıp baş ağrısı yaşayan ve sonradan geçen var mı arkadaşlar?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ben de bir epidural doğum yaşamış biri olarak gerçekten ameliyat sonrası çok sık baş ağrılarım olmuştu hatta doğumdan 6 ay sonraya kadar aşırı ensemden başlayan baş ağrıları yaşıyordum. Epidural doğum sonrası baş ağrısı olur kimisinin bir haftada geçer kimisinin bir ayda kimisinin bir yıl bile devam edebilir. Epidural ve spinal doğum sonrasında yüzde 1 ve 2 ihtimalle baş ağrısı yaşanılabilir çoğu zaman başın ön kısmında ya da enseden başlayan ağrı bulantı ve ışığa hassasiyet gösterme de buna eşlik edebilir. Epidural ve spinal doğumdan sonra bel yada sırt ağrısı şikayetleri de görülebilmektedir. Şu an mutlaka ki emziriyorsunuz doktorunuza danışarak en hafif ağrı kesici alabilirsiniz emziren anneler için ona özel ilaç kullanmalısınız her ilacı kullanmamalısınız.

Peki normal doğum mu sezeryan doğum mu bunun çok fazla tartışma konusu olduğunu biliyoruz. Peki "sizce sezeryan doğum mu normal doğum mu" siz olsanız hangisini tercih ederdiniz yorumlarınızı bekliyoruz belki bu konuda ikilem yaşayan anne adaylarına da fikir vermiş olursunuz.

 
Üst