Erkek bebek bere modeli arıyorum farklı ve tarifi olursa iyi olur

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Erkek bebek bere yapımı anlatımlı kadınlar kulübü erkek bebek bere yapımı hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bebeğim için farklı tatlı değişik erkek bebek bere yapımı arıyorum. Böyle hayvan figürleri olabilir ama yapımı kolay olursa çok sevinirim standart kolay model aramıyorum farklı yapımı da olan model varsa paylaşırsanız çok sevinirim hatta videolu model anlatımı varsa daha çok sevinirim. Erkek bebek bere yapımı anlatımlı modeller resimlerinle paylaşırsanız çok sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Erkek bebek bere modeli olarak çok farklı model var. Ben de en çok bebek örgüleri örmeyi seviyorum çünkü hemen bitiyor ve çok şirin oluyorlar. Erkek bebek bere modeli arıyorsanız kolay bir model paylaşayım dilerseniz. Ben daha çok yaparken tığ modellerini ile yapılan örgüleri daha çok seviyorum şişle dilerseniz iki modelden de size paylaşmak istiyorum.

Bu aşağıdaki model videolu anlatımlı erkek bere modeli şişle yapılan bir model nasıl yapıldığını ayrıntılı inceleyebilirsiniz.


Aşağıdaki linke de tığ işi çok güzel şey mi şey bir erkek bebek bere yapımı anlatımını sunuyorum anlatımı yapan ablamız da hakikaten çok güzel muntazam yapmış umuyorum siz de beğenirsiniz.

 
Üst