Erkek bebek için idrarın rengi ne olur?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Erkek gebelikte idrar rengi kadınlar kulübü erkek gebelikte idrar rengi ne olur hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bu gebelikte bebeğin cinsiyeti idrar renginden belli olur mu sizce bunu yapanlar da değerler ve doğru sonuç alanlar var mı ben de merak ediyorum acaba nasıl yapılıyor? Erkek gebelikte idrar rengi ile nasıl bir işlem yapılır bu test nasıl oluyor bana da söyler misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Şimdiye kadar çok eskilerden beri testler olmadığı için ultrasyon olmadığı için kadınlar bazı yöntemlerle cinsiyet belirleme yapmışlardır. Bunların birisi de idrarın renginden anlaşılmaktadır. İdrarın rengine bakarak test yapabilirsiniz sonrasında ultrasyonda aynı cinsiyet çıkarsa yorumda da bizimle paylaşırsanız seviniriz şimdi şu şekilde yapılıyor idrarın renginden hangi cinsiyet olduğu ortaya çıkabiliyor. İdrar renginden bebeğin cinsiyeti şu şekilde belli olur. İdrarımızı rengine baktığımızda eğer açık renkli ise beyaza yakınsa bu erkek olacağını gösteriyormuş. Diğer türlüsü de sanıyorum kız olmalı dinlediğinizde mutlaka buraya yorum yapın merak edenlere fikir olmuş olur.

Peki bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur "12 haftalık bebeğin cinsiyeti belli olur mu" bunu merak edenler aşağıdaki linki inceleyebilirler.

 
Üst