Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Eşek Sütü Sabunu Kullanan Kadınlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 117" data-attributes="member: 1"><p>Selam tatlım biz kadınlar için dış görünüşümüz çok önemlidir. Kuru bir cilde sahip olman sebebiyle Eşek sütü sabunundan memnun kalacağını düşünüyorum. Aktarlarda bulabiliyoruz fakat daha doğal olabilmesi için el yapımı olan yerlerden temin etmek daha doğru ben Hatay bölgesinden arkadaşıma getirtiyorum bu işi yapan yerler var oralardan temin edebilirsin. Bu sabunu kullanırken başka sabun kullanmamalısın etkisini görebilmek için sabah akşam yüzünüzü köpürterek yıkayıp 1-2 dk. bekledikten sonra yıkayın hatta banyoda tüm vücudu köpürterek yıkayabilirsiniz. Eşek sütü sabunu hücre yenileyici özelliğe sahip olduğu için cildimizde kuruluk, akne sivilce izleri, siyah noktalar ve lekeler için faydalıdır. Eşek sütü sabunu doğal nem kaynağıdır malum kış geliyor yüzümüzde ve tüm vücudumuzda aşırı kuruluk pullanma gibi sorunlar oluşuyor. Ayrıca birçok cilt sorununu da iyileştirme<strong> etkisi vardır. </strong> </p><p><strong>Eşek sütü sabunu saçlarımıza da faydalıdır.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 117, member: 1"] Selam tatlım biz kadınlar için dış görünüşümüz çok önemlidir. Kuru bir cilde sahip olman sebebiyle Eşek sütü sabunundan memnun kalacağını düşünüyorum. Aktarlarda bulabiliyoruz fakat daha doğal olabilmesi için el yapımı olan yerlerden temin etmek daha doğru ben Hatay bölgesinden arkadaşıma getirtiyorum bu işi yapan yerler var oralardan temin edebilirsin. Bu sabunu kullanırken başka sabun kullanmamalısın etkisini görebilmek için sabah akşam yüzünüzü köpürterek yıkayıp 1-2 dk. bekledikten sonra yıkayın hatta banyoda tüm vücudu köpürterek yıkayabilirsiniz. Eşek sütü sabunu hücre yenileyici özelliğe sahip olduğu için cildimizde kuruluk, akne sivilce izleri, siyah noktalar ve lekeler için faydalıdır. Eşek sütü sabunu doğal nem kaynağıdır malum kış geliyor yüzümüzde ve tüm vücudumuzda aşırı kuruluk pullanma gibi sorunlar oluşuyor. Ayrıca birçok cilt sorununu da iyileştirme[B] etkisi vardır. [/B] [B]Eşek sütü sabunu saçlarımıza da faydalıdır.[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
adananınplakakodunurakamolarakaşağıyayazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Eşek Sütü Sabunu Kullanan Kadınlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…