Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Eşim aldatıyor çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sorumvar" data-source="post: 1344" data-attributes="member: 28"><p><h2>Aldatılan kadın ne yapmalı kadınlar kulubü aldatılan kadın ne yapmalı dinen hamilemiyim forum'da.</h2><p></p><p>Kızlar çok moralim bozuk ne yapacağımı bilemiyorum. Bana akıl verin yaa yani eşimin beni aldattığını düşünüyorum emin de değilim ama ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Telefonunu alıp telefona giriyor neden telefonla tuvalete girilir ki. Bir de artık kilit koymaya başladı benim bile bilmediğim. Çok kötüyüm ne yapmalıyım? <strong>Aldatılan kadın ne yapmalı dinen</strong> ne uygundur bilenler yazsın lütfen. Eşim inşallah yapmıyordur ama şüphelerim büyük kadınlar hisseder ya hissediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sorumvar, post: 1344, member: 28"] [HEADING=1]Aldatılan kadın ne yapmalı kadınlar kulubü aldatılan kadın ne yapmalı dinen hamilemiyim forum'da.[/HEADING] Kızlar çok moralim bozuk ne yapacağımı bilemiyorum. Bana akıl verin yaa yani eşimin beni aldattığını düşünüyorum emin de değilim ama ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Telefonunu alıp telefona giriyor neden telefonla tuvalete girilir ki. Bir de artık kilit koymaya başladı benim bile bilmediğim. Çok kötüyüm ne yapmalıyım? [B]Aldatılan kadın ne yapmalı dinen[/B] ne uygundur bilenler yazsın lütfen. Eşim inşallah yapmıyordur ama şüphelerim büyük kadınlar hisseder ya hissediyorum. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
adananınplakakodunurakamolarakaşağıyayazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Eşim aldatıyor çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…