Eşim çok horluyor lütfen kesin çözüm isitiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Horlamaya çözüm kadınlar kulübü horlalamaya karşı çözüm hamilemiyim forum'da.​


Acil yardım lütfen. Eşimin horlamaları aldı başını gidiyor. Gece uykuları benim için haram oldu gitti. İşin kötü tarafı, eşim horladığını kabullenmiyor. Bu noktada çok çaresiz kaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kendi uykusuzluğumdan vazgeçtim ama eşim için endişeleniyorum? Acaba nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Horlamaya çözüm arıyorum. Bu noktada yol gösterebilir misiniz? Bunaldım artık arkadaşlar yaa yanında yatmak istemiyorum gerçekten bu konuda kesin çözüm istiyorum lütfen.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar,
Öncelikle Allah yardımcınız olsun diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Horlama beraberinde halsizliği de getiriyor. Bazı zaman herkesin belirli aralıklarla horlamaları olabilir. Ama dediğiniz şekilde ise tabi ki de büyük bir sorun demek. Horlamanın en büyük nedeni nefes yani hava yolunun tam anlamıyla çalışmaması ve tıkanmasından kaynaklandığını belirtmek isterim. Nedenleri arasında ise; genel anlamda aşırı kilo, antidepresan, uyuma şekli, stresli bir yaşam ve alkol kullanımı yer alıyor. Ayrıca ağız ve diş yapısıyla ilgili bir durum söz konusu olabilir. Bu açıdan eşinizin evvela kulak burun boğaz uzmanına görünmesi gerekiyor. Dünyada ölümden başka her şeyin çözümü var yeter ki isteyin. Ayrıca horlama çözümünü bir çok kişi diş hekimi yardımıyla da çözebiliyor. Ağızın içine yapılan ve uyununca kullanılan protez sayesinde horlamaya çözüm bulunabiliyor.

''Horlama neden olur?''
Fazla kilo, geniz eti, dilin normalden büyük olması, sigara alkol kullanımı, yanlış uyku problemi, stres ya da aşırı yorgunluk, burun tıkanıklığı ya da burundan kaynaklı durumlarda da horlama olabilir.

Horlama konusunda daha fazla ayrıntıya ulaşabilmek için aşağıda sizin için ''horlama neden olur horlama nasıl geçer'' tüm ayrıntılarıyla yazımızın içeriğinde bulabilirsiniz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Burada değinilmeyen bir sıkıntı daha var normalden daha fazla kilolu erkekler malesef horluyorlar hayatım. Kulak Burun Boğaz doktoruna giderseniz sizi daha iyi yönlendirecektir. Yoksa bunun için bitkisel bir kür ya da ilaç yok. O piyasada satılan aparatların da hiç birisi işe yaramıyor. Belki burunu açık tutan bant bi nebze ama doktora gidin. Hepimizin sıkıntısı :) Benim herif kilo verince yüzde 70 azaldı horloması traktörden çapa motoruna doğru yani ama genede var :D
 
Üst