Eşim Ev İşi Yapmıyor Evlilik Bu mudur?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Eşim ev işi yapmıyor kadınlar klubü eşim ev işi yapmıyor hamilemiyim forum'da.​

Selamlar millet bizim şöyle bir sorunumuz var. Eşimle bazı sıkıntılarımız var. Eve geliyorum ilgi alaka yok onu bıraktım ev işi yapmıyor yemek de yapmamaya başladı artık. Gömleklerim zorla ütüleniyor ve kaç gün aynı gömleği giyiyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Eşinizde böyle bir sıkıntısı olan var mı? Nasıl düzeliriz bilemiyorum onunla ilgili bir problemim yok bir gün daha elimi kaldırmadım ona. Ona bu rahatlık fazla mı geliyor acaba biraz daha otoritemi ortaya mı koymalıyım ne dersiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Her probleminizi konuşarak halletmelisiniz. Nacizane fikrim. Tabii ki şikayetlerinizi eşinize söyleyeceksiniz ama bunun usulü vardır. Onu incitmeden anlayacağı güzel bir dille anlatırsanız anlayacaktır sizi. Belki de sizin bile bilmediği bir sorunu vardır tekdüze yerine çok farklı bakış açıları ile bakabilmek önemli. Siz onun eşisiniz onu en iyi siz anlarsınız onun derdi varsa paylaşarak azaltabilirsiniz. Birlikte yüklenebilirsiniz. Eğer daha önce işlerini yapıyorsa şimdi bu şekil olmaya başladı ise demek ki sorunlar var. Bunu konuşarak çözebilmek en güzeli olacaktır. Ayrıca son zamanlarda bu değişimde ona ne kadar destek olur yardımcı olursanız emin olun size en güzel şekilde dönüş yapacaktır. Ateşe körükle gitmek yerine yapıcı olmak yakıcı olmamak en güzel düşünce olur.
Temizlikle ilgili söz geçmişken silva mop kullananlar yazımıza bir göz atın isteriz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Ne olur ise olsun hiç bir şeyi yapmadan önce bi oturup etraflıca konuşun. Belki size söyleyemediği sıkıntısı vardır. Evliliklerde en önemli husus şüphesiz konuşmaktır. Konuşmaktan kaçınmayın. Öncelikle sıkıntılarının ne olduğunu öğrenin yani işin otoritesi bi yana mutlak suretle konuşun.

Kaç yaşında eşiniz, yakın zamanda sıkıntılı bir durum ölüm haberi bi rahatsızlık oldu mu ? Pandemi sürecinde var ise çocuğunuz ya da çocuklarınız evde mi ev işleri çok mu ağır geliyor acaba size anlatmadığı bir sağlık sıkıntısı mı yaşıyor bunları masaya yatırıp tespit etmeden hayt huyt ile iş olmaz öncelikle yol haritanizi iyi belirleyin. Yapmıyor ama neden ev işi yapmıyor bunu sorgulayın.

Sevgiler.
 
Üst