Silva Mop Kullananlar Tavsiye Eder misiniz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Silva mop kullananlar kadınlar klubü silva mop kullanımı hamilemiyim forum’da.​


Selam kızlar yaa ben felaket temizlik hastasıyım denecek kadar titizim. Silva mop nasıl sizce kullananlar varsa yazabilir mi? Hemen kendini salan cinstense istemiyorum. Ama uzun süre kullanılan bir ürünse sağlam ve kaliteli ise alacağım. Ama çok tavsiye edenler de var sanki sizler ne düşünüyorsunuz eğer siz de alın derseniz hemen alacağım. Silerken iz bırakmayacak güzel pürüzsüz bir şekilde temizlik yapabilmeli.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar

Ben de temizliği çok seven biri olarak bu silvanın mopunu kullandım ben ve çok memnun kaldım diyebilirim hatta indirimden almıştım son aldığımı. Olumsuz yorumlar da var ama bence genelde güzel bir ürün bu alıp rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yerdeki saç kılı tüy hiçbir şey bırakmıyor ve temizlenmesi de çok kolay o ipli viledalardan daha kullanışlı. Ben de zaten bu moplarla tanıştım ipli mopları almaktan vazgeçtim diyebilirim.

Sizin gibi titiz bir insanı ilgilendiren bir yazı… Çamaşır makinesi biz hanımlar için önem arz ediyor. Düşünün bir gün bozulsa tüm işlerimiz yarım kalıyor. Ya sürekli çamaşırları elde yıkamak zorunda kalsaydık. Düşüncesi bile kötü. Çamaşır makinesi nasıl temizlenir? yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.


 
Üst