Eşime Güzel Bir Akşam Yemeği Menüsü İstiyorum Kızlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Eşime güzel bir akşam yemeği menüsü romantik akşam yemeği kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar eşimle yarın evlilik yıldönümümüz. Genelde o beni dışarı çıkarmak ister bu günlerde ama ben bu yıl pandemiden dolayı ona kendim evde güzel bir akşam yemeği hazırlamak istiyorum. Yemekte tecrübeli olanlar bana bir menü söyler mi acaba. Mezesinden tutun da ana yemeği ara sıcak hepsi olursa iyi olur? Daha önce bir kez evlilik yıldönümümüzü sadece evde kutladık çok zaman girdi araya yemek yanında başka neler yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Eşinizin sevdiği yemekleri menünüze ekleyebilirsin. Ne de olsa onların kalbine giden yol sevdiği yemeklerden geçer değil mi? Yemek masası dizaynına gelince kırmızı güller ve kırmızı mumlarla masaya renk katabilirsin. Gerçi bir bayan olarak siz de bunu çok iyi bilirsiniz. Eğer unutmayan bir eşiniz varsa eli boş gelmeyecektir ve özel bir akşam yemeğine uygun olarak siz de hoş bir elbise giyerek daha şık hale getirebilirsiniz akşamınızı. Yine biraz makyaj ve saç oynamaları da hoş görünmenizi sağlayacaktır. Bu akşam yemeğini unutulmaz hale getirmek sizin elinizde size tavsiyem telefonlarınızı kapatın ve dış dünyaya kulaklarınızı tamamen kapatarak bu özel geceyi kendinize ayırın. Çocuklarınız var mı bilemiyorum ama göndereceğiniz babaanne anneanne hala teyze varsa daha güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

Bu arada evde hamam böceği tehlikesine karşı aşağıda bırakacağım linke tıklamanız yeterli olacaktır. Özellikle hanımların korkulu rüyası hamam böceğinden nasıl kurtulunur?

 
Üst