Eşimin İlgisini Nasıl Çekebilirim Daha Ne Yapabilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Eşimin ilgisini nasıl çekebilirim kadınlar kulübü eşimin ilgisini çekmek için ne yapmalıyım hamilemiyim forum'da.​

Çok üzülüyorum evleneli 5 yıl oldu 1 çocuğum var 3 yaşında özellikle çocuk olduktan sonra eşim bana karşı ilgisizleşti. Şimdi diyeceksiniz kendine bak eşine güzel görün ama bunları yapmıyor muyum? En alasını yapıyorum ama bir ilgisizlik görmezlikten gelme var. Doğum yaptım hep bebeğimle kendim ilgilendim. Eve geliyor telefon elinde hep oyun oynuyor. Yoksa artık başka bir kadın mı var diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Erkektir yapar mı acaba diye düşünmek de istemiyorum. Eşimi seviyor ve ilk günki gibi seviyorum ben onu. Ama onun bana bakışı bile değişti. Sadece yatak dışında bir olamıyoruz. O da yakında sönerse artık yapacak bir şey kalmıyor gibi. Eşimin ilgisini nasıl çekebilirim yardımcı olur musunuz bana.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evlilik eşler arası uyum evliliği güzel heyecanlı bir şekilde yürütmek gerçekten önemli. Eşler arasındaki heyecan ve birbirlerine karşı sorumluluk denilen şeyler yerine getirildiğinde daha güzel bir evlilik olacağını düşünüyorum. Peki kendinize şunu sormalısınız neden eşim bana karşı ilgisiz? Kendinize bakmak, süslenmek tek başına yeterli değil. Bazı erkekler hatta geneli anlaşılmak sıkıntılarını paylaşan kadınlar arıyor. Siz geldiğinde bir gün olsun sordunuz mu işin nasıl geçti hayatından mutlu musun? Kadınlar kadar erkekler de ilgi alaka isterler. Sadece cinsellik olarak algılamamak gerek her şeyi. Evlilik ondan ibaret değil. Çocuk olduktan sonra eşinizin bu denli ilgisiz olması ona başka zamanlarda başka şekillerde ilgi ve alaka göstermeniz gerektiğini gösteriyor. Umarım her şey yoluna girer. İlgi alakasız eş durumunda hemen aldatma aklınıza gelmesin lütfen.

Eşinizin ilgisini biraz çekmek için ona güzel romantik bir yemek hazırlamak istemez misiniz? Biraz daha baş başa vakit geçirip konuşma şansı yakalayabilirsiniz hem.

 
Üst