Evde gül toniğimi kendim nasıl yapabilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Gül suyu nasıl yapılır suna dumankaya kadınlar kulubü gül suyu yapımı hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar gül suyu ile yüzümü tonikliyorum ama bu hazır ürünlere çok güvenmiyorum kendim yapsam daha orijinal daha doğal ve katkısız olacağını düşündüm. Her gece temizleyip yatmak çok ferahlatıyor yüzü. Gül suyu nasıl yapılır suna dumankaya tarifi var mı elinizde. O kadın çok güzel tarifler veriyor bir ara pirinç maskesini denedim faydasını da gördüm. Gül suyu yaptığı bir tarif varsa ya da sizler yapıp başarılı olduysanız bana gönderebilir misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gül suyunu yüzümü temizlemek için ben de kullanırım kokusu çok güzel doğrusu bir ferahlık da katıyor aynı zamanda. Ama tabii her şeyin doğalı orijinali daha güzel. Suna dumankaya tariflerini ben de beğeniyorum. Gül yapraklarınız varsa kendiniz evde gül suyu yapabilirsiniz. Bu gül suyu ile yüzünüzü tertemiz mis gibi temizleyebilirsiniz. Gül suyu ile temizlediğiniz cilt hem ferah kokar hem de cilt yağlanmadığı için sivilce oluşumu da olmaz. Ayrıca doğal olduğu için kullanırken yan etkisi var mı zararlı olur mu diye de düşünmezsiniz.

Şimdi sizlere aşağıdaki video linkinden suna dumankayanın gül suyu nasıl yapılır ile ilgili anlatımı geliyor. Mutlaka izleyin sizde hazır gül sularına veda edin kendiniz evde sık sık yapabilirsiniz hem kolay hem pratik. Biraz taze gül yaprağı biraz kuru gül yaprağı bir iki dilim limon ve bir kabuk tarçın ile harika gül suyu toniği hazırlayabilirsiniz arkadaşlar. Hem yüzünüzü temizleyip fresh bir görünüm sağlayacak hem limon sayesinde aknelere elveda edeceksiniz. Muhteşem doğal bir tonik.


Yüze hacamat yapıldığını duydunuz mu? Mutlaka yazımızı incelemesiniz. Hacamat cilde çok iyi geliyor gözenekleri açıyor cilde ferahlık verip canlandırıyor. ''yüzüme hacamat yaptırmak sizce iyi fikir olabilir mi'' yazımızda yüze hacamat yapılır mı etkileri neler olur mutlaka inceleyin.

 
Üst