Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Evde Salamura Zeytin Nasıl Yapılır Kızlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 123" data-attributes="member: 1"><p>Merhaba arkadaşım Salamura zeytin yapmak çok kolay ilk önce zeytinleri bıçakla çizebilir veya et tahtası üzerinde sert bir cisimle kırabilirsin yıkadıktan sonra 5 kiloluk bidonlara paylaştırıyorsun ve hemen tüketmek istiyorsan 10 gün boyunca suyunu her gün değiştiriyorsun daha sonra tatlandıktan sonra tuzlu suyunu ayarlıyorsun. Ben anneanne yöntemi ile yapıyorum 1 yumurtayı iyice güzelce yıkıyorum büyük bir çanağın içerisine suyu dolduruyorum içerisine de bol miktarda kaya tuzu ekliyorum iyice karıştırıyorum tuz eridikten sonra yıkadığım temizlediğim yumurtayı içine koyuyorum. Eğer yumurta yüzeye çıkıyorsa tuzu yeterli demektir. Tuzlu suyu zeytinlere paylaştırıyorum zeytinlerin üzerine limon dilimleri koyuyorum bu hem zeytinlerin yüzeye çıkmasını engelliyor kararması için önemli hem de tatlı bir ekşilik veriyor ama istersen kullanmaya da bilirsin.</p><p>Zeytinler hazır. Afiyet olsun.</p><p></p><h2></h2></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 123, member: 1"] Merhaba arkadaşım Salamura zeytin yapmak çok kolay ilk önce zeytinleri bıçakla çizebilir veya et tahtası üzerinde sert bir cisimle kırabilirsin yıkadıktan sonra 5 kiloluk bidonlara paylaştırıyorsun ve hemen tüketmek istiyorsan 10 gün boyunca suyunu her gün değiştiriyorsun daha sonra tatlandıktan sonra tuzlu suyunu ayarlıyorsun. Ben anneanne yöntemi ile yapıyorum 1 yumurtayı iyice güzelce yıkıyorum büyük bir çanağın içerisine suyu dolduruyorum içerisine de bol miktarda kaya tuzu ekliyorum iyice karıştırıyorum tuz eridikten sonra yıkadığım temizlediğim yumurtayı içine koyuyorum. Eğer yumurta yüzeye çıkıyorsa tuzu yeterli demektir. Tuzlu suyu zeytinlere paylaştırıyorum zeytinlerin üzerine limon dilimleri koyuyorum bu hem zeytinlerin yüzeye çıkmasını engelliyor kararması için önemli hem de tatlı bir ekşilik veriyor ama istersen kullanmaya da bilirsin. Zeytinler hazır. Afiyet olsun. [HEADING=1][/HEADING] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
çarşambagününeikigüneklersenizhangigünoluraşağıyaküçükşekildeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Evde Salamura Zeytin Nasıl Yapılır Kızlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst