Evi Aydınlık Gösteren Renkler

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Evi aydınlık gösteren boya renkleri kadınlar klubü evi aydınlık gösteren duvar boyaları hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar bir hafta sonra taşınacağım aslında hiç zamanı değildi ama evimi taşımak zorunda kaldım. Yeni evim aceleye geldiği için biraz özellikle salon ve mutfak tarafı güneş almadığı için karanlık görünüyor. Şuan mevcut olan renklerini tamamen değiştirmeyi düşünüyorum ama evi aydınlık ferah gösteren boya renkleri konusunda fikirlerinizi almak istedim canlar. Salonum ve mutfak için özellikle açık renkler tercih etmem gerekecek sanıyorum. Bana fikir verirseniz bu konuda çok mutlu olurum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle yeni evinizde güzel günler görmenizi diliyorum. Salonun ve mutfağın karanlık olduğundan bahsetmişsiniz. Öncelikle mutfağa gelecek olursak mutfakta mutlaka mutfak dolaplarınızı açık renkler tercih edin. Halınızı mutfak masanızı açık renklerde tercih edebilir yine duvar renkleri olarak duvarlarda mutfağa uygun su mavisi açık sarı buz beyazı açık tonlarda gri su yeşili gibi renkleri tercih edebilir mutfağınızı aydınlık ve ferah hale getirebilirsiniz. Yine salona gelirsek salonda koltuk takımınızla birlikte aksesuarlarınız özellikle aynaları tercih ederek ferahlık oluşturabilirsiniz. Salonda da açık kum beji vanilya fildişi gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Koltuk takımınızın rengi koyu ise açık renk tercih edebilir ya da açık koyu renklerle zıtlık oluşturarak daha keyifli bir salona sahip olabilirsiniz.

Hatta hemen salonda vanilya rengini kullanabilir misiniz yazımızı inceleyebilirsiniz. Vanilya rengi de salon için biçilmiş kaftan renklerden biridir.

 
Üst