Filli Boya Vanilya Rengini Salonumda Deneyebilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Filli boya vanilya kadınlar kulubü filli boya vanilya rengi kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar tüm evimi duvar kağıdı ile döşedim ama sadece salon kaldı oraya duvar kağıdı döşemedik burayı güzel bir renge boyamak istiyorum. Kış geliyor geç kalmadan bir renk bulmalı ve burayı boyamalıyım. Şimdi kahve tonlarında koyu koltuk takımım var ve çok ışık almıyor salonum şuan hele kışın daha karanlık olacaktır. Sizce hangi rengi kullansam burası için benim fikrim vanilya rengi ama siz ne fikir verirsiniz acaba? Filli boyayı hep sevmişimdir tercih ederim çünkü geniş bir renk kartelası var ayrıca çok hoş duvarlarımı hemen anında kapatıyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bence çok hoş bir renk tercihi yapmışsınız. Filli boyanın vanilya rengi açık tonlarda çok hoş ve iç açıcı bir renk. Ayrıca kahve tonlarında bir koltuk takımına sahip iseniz ve salonunuzun karanlık olduğunu söylüyorsunuz ki kesinlikle açık tonlarda bir renk tercih etmelisiniz. Vanilya rengi gerçekten çok hoş. Buna benzer şuan isimleri aklıma gelmiyor ama çok açık krem tonlarına yakın da tercih edebilirsiniz. Evinizin duvarlarında eğer duvar boyanız eski ve koyu bir renk ise vanilya rengi ile huzur ve dinginlik gelecektir. Çok hoş renk tonlarından biri bir de ben şampanya fildişi renklerini çok severim.

Hemen aşağıdaki linkte kum beji renk ve örneklerini de görebilirsiniz. Salonlar için harika bir renk bu da. Ayrıca çok sık tercih ediliyor bu ton. Filli boya renk kartelası içinde olan renklerden biri. Beğeneceğinizi düşünerek linki aşağı bırakıyorum.

 
admin

admin

Administrator
Yönetici

Bu arada Filli Boya Vanilya Çİçeği Rengi ve Renkleri​


Nasıl bir şey diye merak edenler için aşağıya iki tane görsel ekleyeyim kızlar. Özellikle açık tonlarda renk seçeneklerine bakmanızı tavsiye ediyorum. Zira açık renkler içerilerinizi daha aydınlık göstereceği gibi ruhunuza da bi dinginlik katacaktır diye düşünüyorum. Dingillik değil bakın dingillik :D:D

filli boya vanilya çiçeği rengi.jpg

filli-boya-vanilya-rengi-duvar-ornekleri.png
 
Üst