Evimin duvarlarına kendinden yapışkanlı duvar paneli almayı düşünüyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kendinden yapışkanlı duvar paneli yorumları kendinden yapışkanlı duvar paneli fiyatları hamilemiyim forum'da.​


Çok şükür 20 yılın ardından bir ev satın alabildik. Gerek bizim birikimimiz gerekse de ufak bir arsa vardı onun satışı ile evimizi aldık. Allah herkese nasip etsin. Şimdi elimizde biraz para kaldı ve eşyalarımızı yeniledik. Bir de salonumuzda şömine ve kütüphanenin olduğu bir bölüme taş desenli duvar paneli uygulamak istiyoruz. Bunun hakkında pek bilgimiz yok ama. Hangi renk kullanmalıyız? Kendinden yapışkanlı duvar paneli fiyatları nasıldır? Bilgilendirirseniz sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Güle güle oturun inşallah evinizde. Bu sıralar kendinden yapışkanlı duvar panelleri çok moda. Gerek evlerde, gerekse de iş yerlerinde görsel algıyı arttırmak amacı ile kullanılıyor. Hele hele iş yerlerinde gerçekten de bir çekicilik oluşturuyor. Eminim ki sizin salonunuza da çok yakışacaktır. Anladığım kadarıyla bir şömineniz var. Ya da görsel algı için bir şömine var. Şömineye uygun olarak kahve renkli taş desenli duvar paneli kullanmanız daha mantıklı. Ayrıca görsel algıyı da arttıracaktır. Zaten bu işi yapan firmalar ile görüştüğünüzde yada internetten baktığınız da, bunların kategorilerinin olduğunu göreceksiniz. Teras, bahçe, banyo vs. epey kullanım yerleri var. Siz kullanım yerini belirlediğinizde ise orası için uygun modeller önünüze sunulacaktır. Fiyatları ise kalite ve kullanacağınız metrekaresine göre değişiyor. Karo şeklinde de satılanlar var, metre kare cinsinde satılanlar da var. Buna göre fiyatlarının30 TL ile 150 TL arasında değiştiğini söyleyebilirim. Duvarlarınızdan sıkıldıysanız çok hoş bir tercih olabilir tabii. İncelediğinizde zaten o kadar çok model var ki dekorasyonunuza uygun renkleri böylece kolayca tercih edebilirsiniz.

Ahh duvardaki lekeler. Bir misafirimiz sormuştu ''duvardaki boyasındaki lekeleri nasıl çıkarabilirim'' cevabımız aşağıdaki linkte. Bazı bilgiler gerçekten yaşamı pratikleştirmek için çok önem arz ediyor işte bu da onlardan biri.

 
Üst