Farmasi Hindiba Kahve İle Zayıflayabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Farmasi hindiba kahve kullananlar kadınlar klubü farmasi hindiba kahve ile zayıflayanlar kadınlar klubü hamileyim forum'da.​

Hanımlar bu çayla aman işte kahve diyecektim:) bayağı zayıflayan varmış doğru mu? Farmasi hindiba kahvesi fiyatını da yazabilirseniz sevinirim. Kullanıp zayıflayan varsa önerebilecek olan var mı? Farmasi tüm ürünleri özellikle de çayları filan çok kullanılıyormuş. Acı mı tatlı mı nasıl bir kahve bu kullananlardan yorum istiyorum lütfen. Üye bir arkadaşım var eğer kullanılabilecek bir şey ise alırım ben de. Bir de gerçekten kilo verdiriyor mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhaba
Farmasi oldukça çok geniş bir ağa sahip bu bir gerçek. Üye olan olana. Ürünleri de bitkisel içerikli olduğu söyleniyor çok kullanan var. Farmasi hindiba kahvesine gelirsek kullanıp çok faydasını gören olmuş. Tok tutan iştahı kesen bir kahve ayrıca tadı da hani türk kahvesinden hallice deniyor. Kahve severler kolaylıkla içebilir deniyor. Farmasi ile ilgilenen bir arkadaşıma sordum ve aynen bu şekilde söyledi. Fiyatı da 16-17 liraymış galiba. Aşağıda da hindiba kahvesi ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.


Bizim yazımız olan maydonoz ile doğal bir şekilde kilo vermek için alttaki linke tıklayabilirsiniz.

 
Üst