Flormarın mat touch fondöteni nasıl?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Flormar mat touch kullananlar kadınlar kulubü flormar mat touch fondöten hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ben flormarın bu mat touch serisini merak ediyorum çok da yorumlarda da çok beğenilmiş ama cildimde yağlı önerir misiniz? Yani zaten hem yağlı hem sivilceye müsait bir cildim var bu fondöten daha kötü yapar mı acaba? Flormar mat touch fondöten kullananlara sormak istiyorum acaba çok koyulaştırıyor mu cildi? Makyaj üzerinde güzel duruyor mu? Bir de nereden alabilirim uygun indirimli olduğu yer var mı şuan?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Flormar ürünleri genelde iyi oluyor ben birkaç kez ruj göz kalemi ve eyeliner almıştım çok memnun kaldım. Flormar fondöten kullanmadım ama dediğiniz gibi bu markanın ürünlerinde sıkıntı çıkmıyor sanki. Herkes memnun. Fondöten alırken öncelikle kapatıcılığı ve uzun süre kalabilmesi akmadan saatlerce yüzünüzün enerjisini düşürmemesi önemlidir. Flormar mat touch fondöten de çok memnun kalınanlardan. Tabii her makyaj malzemesi ürününde olduğu gibi makyajlı yüzün yatmadan önce iyice temizlenmesi ve gözeneklerin açılması gerekiyor. Çok pahalı da bir marka değil hatta trendyol ara sıra ürünlerde indirim yapıyor mutlaka takip etmeni öneririm. Özellikle flormar ın mat rujlarına bayılıyorum ben tavsiye ederim. Mat touch serisinde birçok ton var cilt tipine uygun olanı tercih etmelisin. Az miktarda kullanımda bile harika kapatıcılığa sahip bir ürün yorumlarını da çok görüyorum.

Bronz bir tenden hoşlananlarınız vardır hala belki. Biraz modası geçse de hepimizde bir güneşlenip bronz tene sahip olma isteği var. Peki nasıl bronz bir tene sahip olabiliriz? ''Bronz bir ten için yapılması gerekenler'' yazımız ilginizi çekiyorsa buyrun.

 
Üst