Garnier ambre solaire bronzlaştırıcı yağ alıp kullanan var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ambre solaire bronzlaştırıcı yağ kullananlar kadınlar kulübü ambre solaire bronzlaştırıcı yağ hamilemiyim forum'da.​

Kizlar Garnier ambre solaire bronzlaştırıcı yağ kullananlar var mı urun nasıl merak ettim gerçekten bronz hava veriyor mu? Ayrıca güneş koruyuculuğu da var mı ürünün yoksa bronzlaştırıcı yanında güneş kremi de kullanmam gerekiyor mu? Ambre solaire bronzlaştırıcı yağ kullananlar yorumlarınızı bekliyorum üründen memnun kaldınız ise yazar mısınız almayı düşünüyorum fikirleriniz şekillendirecek benim de fikrimi.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yaz geldi yasaklar da kalktı gibi hepimiz bir deniz kum güneş hayali kuruyoruz değil mi? Düşünsenize şöyle uzanmisiz kuma misler gibi denizin sesi serin limonata yudumluyoruz bir yandan da bronzlasiyoruz. Garnier ambre solaire bronzlaştırıcı yağ hakkında yorumlara baktığımda güzel yorumlar gördüm. Ambre solaire bronzlaştırıcı yağin güneş koruyuculuğu yok maalesef bu yuzden güneş kremi niyetine kullanmayın. Mutlaka güneş kremi de almanız gerekiyor. Ama bronzlaştırıcı yağlarda şöyle bir özellik de var ki güneş koruyuculuğu olmaması haliyle hızlı bir şekilde bronzlasmayi sağlayacaktır. Bu yaz için Garnier ambre solaire bronzlaştırıcı yağı tercih edebilirsiniz.

Biliyorsunuz ki yaz geliyor terlemek kaçınılmaz. Bunun için herkesi ilgilendiren bir konu linki bırakıyorum aşağıya. "Deotak krem ter kokusuna kesin çözüm mü'' yazımızı inceleyerek ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.

 
Üst